ΧΡΙΣΤΙΑΝΝΑ ΚΙΑΜΟΥ: «ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ»

0
691

Aποκλειστικά στο minifootballnews.gr μίλησε η 18χρονη κεντρική μέσος της ΑΕ Γλυφάδας, Χριστιάννα Κιάμου.

Η ταλαντούχα διεθνής αναφέρθηκε στη σκληρή δουλειά που γίνεται στην ομάδα της Γλυφάδας, τους διεκδικητές του τίτλου καθώς και για τους στόχους τόσο σε ομαδικό όσο και προσωπικό επίπεδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα

«Μέχρι στιγμής η ομάδα πάει πολύ καλά. Δεν έχει δεχτέι ούτε ένα τέρμα κάτι το οποίο είναι πολύ θετικό. Φυσικά είναι πολύ γρήγορα ακόμη για να βγάλουμε συμπεράσματα».

Για το αν περίμεναν στην ομάδα ένα τόσο θετικό ξεκίνημα με 4 νίκες σε 4 ματς

«Το πρωτάθλημα ήταν από το ξεκίνημα ο στόχος της ομάδας μας. Έτσι έπρεπε να πάρουμε αυτά τα πρώτα παιχνίδια πριν τα ντέρμπι».

Για το αν φέτος η ΑΕ Γλυφάδας μπορεί να πάρει τα σκήπτρα από τον ΠΑΟΚ και ποιες ομάδες είναι τα φαβορί για τον τίτλο

«Ο ΠΑΟΚ είναι 8 χρόνια πρωταθλητής και σίγουρα είναι φαβορί χωρίς όμως αυτό να σημαίνει κάτι. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε δύσκολη θέση και ειδικά αν χάσει το παιχνίδι με τον Εργοτέλη στα χαρτιά θα χάσει πολύτιμο έδαφος. Εννοείται πως μπορούμε να πάρουμε τα σκήπτρα απο τον ΠΑΟΚ φέτος, αρκεί να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά. Όπως φαίνεται ο τίτλος θα κριθεί μεταξύ της ομάδας μας και αυτών της Καρδίτσας, της Δράμας και του ΠΑΟΚ».

Για το αν το πρωτάθλημα είναι πιο ανταγωνιστικό φέτος σε σχέση με πέρσι

«Σίγουρα. Φέτος το διεκδικούν 4 ομάδες ενώ πέρσι ήταν μόνο ο ΠΑΟΚ χώρις κανέναν να μπορεί να τον συναγωνιστεί».

Για τους προσωπικούς της στόχους αλλά και αυτούς της ομάδας της

«Ο στόχος της ομάδας που αποτελεί και δικό μου είναι το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Επίσης, στόχος μου είναι να δουλέψω στο εξωτερικό αλλά προηγείται η ολοκλήρωση των σπουδών μου στον τομέα Οργάνωσης και Διοίκησης Αθλητισμού».