ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ: «ΝΑ ΓΙΝΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ»

0
845

Στο minifootballnews.gr μίλησε ο νεαρός επιθετικός της Κ-20 του Ατρόμητου, Δημήτρης Τσατσόπουλος, τόσο για τις προσωπικές του φιλοδοξίες, τονίζοντας: « να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής », όσο και για τους στόχους που έχει θέσει ο σύλλογος τη φετινή σεζόν, αναφέροντας: «πλέον κάνουμε πρωταθλητισμό». Eπίσης, στάθηκε και στο επίπεδο που βρίσκονται οι ακαδημίες στην Ελλάδα, δηλώνοντας πως «βελτιώνονται όλο και περισσότερο».

Έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στο Παλαιό Φάληρο, ενώ μετά από τέσσερα χρόνια πήρε μεταγραφή για τον Εθνικό Πειραιώς. Στα 14 μετακόμισε στο Λουτράκι, όπου φόρεσε τη φανέλα του ΑΟ Λουτράκι για δύο χρόνια και  από εκεί και πέρα, ήρθε το πρώτο μεγάλο βήμα, με την μεταγραφή του στην ιστορική Κόρινθο, αγωνιζόμενος για μία σεζόν στη Γ’ Εθνική. Τελευταίος σταθμός της καριέρας του, ο Ατρόμητος, όπου διανύει τον δεύτερο χρόνο παρουσίας του.

Σε ερώτηση σχετικά με τις προσωπικές φιλοδοξίες  του: « O προσωπικός μου στόχος, είναι να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στον Ατρόμητο και να καταφέρω να πάρω συμμετοχές στη Σούπερ Λιγκ».

Για τους στόχους που έχει θέσει η Κ-20 του Ατρόμητου, τόνισε: « Ο στόχος μας από την αρχή της σεζόν, ήταν μια αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα. Στη συνέχεια τα πράγματα εξελίχθηκαν μοναδικά για μας και πλέον κάνουμε πρωταθλητισμό, καθώς βρισκόμαστε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας».

Ερωτηθείς για το πως θα ένιωθε αν ερχόταν η κλήση από την Εθνική: « Πιστεύω πως αυτό που κάνει περήφανο κάθε ποδοσφαιριστή, είναι να εκπροσωπεί τη χώρα του. Έτσι και εγώ θα ήμουν περήφανος, αγωνιζόμενος με τα χρώματα της Ελλάδας».

Αναφορικά με το επίπεδο των ακαδημιών στην Ελλάδα, υπογράμμισε: « Το επίπεδο των ακαδημιών στην Ελλάδα, θεωρώ πως βελτιώνεται όλο και περισσότερο. Αυτό μπορεί να το δει κανείς αν παρατηρήσει πως 4-5 ποδοσφαιριστές από τα σπλάχνα κάθε συλλόγου, αγωνίζονται στην πρώτη ομάδα. Πάντως χρειάζονται δουλεία ακόμα οι ακαδημίες, ώστε να φτάσουν σε αρκετά υψηλό επίπεδο».

Για τα γκολ που έχει πετύχει φέτος: « Tη φετινή σεζόν έχω πετύχει πέντε γκολ και προσωπικός μου στόχος είναι να φτάσω στο τέλος σε διψήφιο αριθμό».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν θα τον ενδιέφερε μια πρόταση από το εξωτερικό: « Σίγουρα μια πρόταση από το εξωτερικό θα ήταν ενδιαφέρουσα, αλλά όπως προανέφερα, αρχικός μου στόχος είναι να γίνω επαγγελματίας στον Ατρόμητο και να πάρω συμμετοχές με την πρώτη ομάδα».

 

Αντώνης Σουκαράς