ΤΟ ΠΡΩΤΟ… REUNION ΜΕ ΡΟΥΜΑΝΙΑ

0
588

Την αγάπη που πήραν τα προηγούμενα χρόνια είναι έτοιμοι να ανταποδώσουν οι διεθνείς της Εθνικής Ελλάδας που κατέκτησαν το Euro 2004 (19:00, OTE Sport 5).

Αφετηρία για την ένδοξη γενιά της Πορτογαλίας αποτελεί το σημερινό παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα με την Ρουμανία του 1994, του σπουδαίου Γκεόργκε Χάτζι, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για την ενίσχυση της ΕΛΕΠΑΠ (Ελληνική Εταιρία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παίδων). 

Εισιτήρια διατίθενται στις τιμές των 2 ευρώ και 5 ευρώ στο δίκτυο καταστημάτων Γερμανός. Την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, εισιτήρια θα πωλούνται στα εκδοτήρια του Γηπέδου της Τούμπας από τις 10:00 π.μ. 

Η είσοδος στον αγώνα γίνεται μόνο με την επίδειξη του εισιτηρίου. 

Την Εθνική του 2004 αποτελούν οι Νικοπολίδης, Σεϊταρίδης, Βενετίδης, Νταμπίζας, Δέλλας, Μπασινάς, Ζαγοράκης, Γιαννακόπουλος, Χαριστέας, Τσιάρτας, Νικολαΐδης, Χαλκιάς, Κατεργιαννάκης, Φύσσας, Βρύζας, Καφές, Γεωργιάδης, Γκούμας, Καψής και Λάκης. 

Σε ρόλο προπονητή είναι πιθανό να δούμε τον Κώστα Κατσουράνη, αφού δεν μπορεί να παίξει λόγω της εμβόλιμης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Το ίδιο ισχύει και για τον Δημήτρη Παπαδόπουλο και τον Γιώργο Καραγκούνη. 

Από την πλευρά του, ο Ότο Ρεχάγκελ ενημέρωσε πως δεν μπορεί να έρθει για αυτό το ματς, ενώ ο Γιάννης Τοπαλίδης έχει υποχρεώσεις με τον Βύζαντα Μεγάρων. 

 

Πηγή: sport-fm.gr