Τεχνικός διευθυντής στον Α.Ο.Χ ο Τάσος Δημητρίου!

0
755

Σε ακόμη μία μεγάλη σε σπουδαιότητα κίνηση προέβη η Διοίκηση του ΑΟ Χαϊδαρίου, αφού κατάφερε να φέρει στο σύλλογο τον πολύπειρο Ενωσιακό προπονητή Τάσο Δημητρίου, αναθέτοντάς του τα καθήκοντα του τεχνικού διευθυντή της Ακαδημίας. Ο κ. Δημητρίου θεωρείται μέντορας στις αναπτυξιακές ηλικίες, ενώ οι απόψεις του για τις σχέσεις μεταξύ γονέων, προπονητών και παιδιών έχουν παρατεθεί και σε ειδικά σεμινάρια. Με συντονισμένες προσπάθειες του αντιπροέδρου του Χαϊδαρίου, Σπύρου Λάμπρου, ο κ. Δημητρίου συμφώνησε στο πρότζεκτ για την ανάπτυξη της Ακαδημίας σε επαγγελματικά πρότυπα. Ο Τάσος Δημητρίου είναι ο μακροβιότερος ενωσιακός προπονητής στην Ελλάδα, καθώς έχει τις τύχες των μικτών της Ε.Π.Σ.Α. για περισσότερα από 25 χρόνια, ενώ από τα χέρια του έχουν περάσει μεγάλοι ποδοσφαιριστές όπως οι Γιαννακόπουλος, Καραγκούνης, Μπασινάς και Ζήκος.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση του Α.Ο.Χ.:

Νέος τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών του συλλόγου μας ο κ. Τάσος Δημητρίου

Το Δ.Σ του ΑΟ Χαϊδαρίου έχει τη μεγάλη χαρά και τη μεγάλη τιμή να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον καταξιωμένο ενωσιακό προπονητή της ΕΠΣ Αθηνών κύριο Τάσο Δημητρίου. Η τεράστια αυτή επιτυχία επετεύχθη μετά από πολλές συναντήσεις του εκτελεστικού αντιπροέδρου μας κ. Σπύρου Λάμπρου και του εν λόγω κορυφαίου προπονητή στα τμήματα υποδομών, ο οποίος αναλαμβάνει από σήμερα ως επιβλέπων τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών του συλλόγου μας, που για μας συνεχίζουν να αποτελούν πρώτη προτεραιότητα.

Η παρουσία του κ. Δημητρίου θα έχει ως βασικό στόχο να συμβάλει στην ακόμα μεγαλύτερη αναβάθμιση του τρόπου λειτουργίας της ακαδημίας μας και θα βασίζεται σε σύγχρονα διεθνή ποδοσφαιρικά πρότυπα και μεθόδους, ανάλογα των μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων. Παράλληλα θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε με τις ίδιες αρχές και το οικογενειακό κλίμα που χαρακτηρίζουν τον ιστορικό μας σύλλογο, ο οποίος φέτος, σε μια επετειακή χρονιά, συμπληρώνει 80 χρόνια επιτυχημένης δραστηριότητας.