Σπουδαίο τουρνουά για τους Παίδες (U14) του Παναθηναϊκού

0
813

Η ομάδα U-14 του Παναθηναϊκού, θα βρεθεί στη Σουηδία, ώστε να λάβει μέρος σε τουρνουά, το οποίο θα πραγματοποιηθεί προς τιμήν του Λέναρντ Γιόχανσον (πρώην πρόεδρος της UEFA), ενώ θα κοντραριστεί και με μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, με ομάδες όπως η Ατλέτικο Μαδρίτης, η Τβέντε, η Μπαρτσελόνα και η Ρόμα.

Το συγκεκριμένο τουρνουά, θα πραγματοποιηθεί για πέμπτη χρονιά στη Σουηδία, το διάστημα 15 έως 17 Μαΐου και ο Παναθηναϊκός, με το τμήμα των παιδιών που είναι γεννημένα το 2001. Αξίζει να σημειώσουμε, πως οι πράσινοι, έχουν λάβει την πρόταση αυτή εδώ και αρκετό διάστημα, δεχόμενοι μάλιστα με μεγάλη χαρά και τις επόμενες μέρες περιμένουν να πάρουν στα χέρια τους τα εισιτήρια και το αναλυτικό πρόγραμμα του τουρνουά.

Ένα πρόγραμμα το οποίο ανακοινώθηκε από την επίσημη ιστοσελίδα του τουρνουά με τον Παναθηναϊκό να μετέχει στο Group B κόντρα σε ομάδες όπως η Ατλέτικο Μαδρίτης, η Κοπεγχάγη, η Χόνκα και η Τβέντε. Το ”τριφύλλι”, θα ανοίξει το πρόγραμμα του τουρνουά, με την αναμέτρηση κόντρα στην Κοπεγχάγη την Παρασκευή 15 Μαΐου ενώ θα κλείσουν τις υποχρεώσεις τους στο πλαίσιο του ομίλου με το ματς κόντρα την Ατλέτικο Μαδρίτης το Σάββατο 16 Μαΐου.

Στο τουρνουά μετέχουν και άλλες μεγάλες ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα, η Ρόμα, η ΑΙΚ με μια εκ των οποίων θα βρεθεί αντιμέτωπος ο Παναθηναϊκός.

Να τονίσουμε, πως και ο ΠΑΟΚ θα λάβει μέρος στο τουρνουά, με το ηλιακιακό τμήμα, του 2002, αντιμετωπίζοντας και αυτός με τη σειρά του αρκετούς δυνατούς αντιπάλους.

Και άλλα τουρνουά στο εξωτερικό

Σε ότι έχει να κάνει με την ακαδημία του Παναθηναϊκού θα πρέπει να σημειώσουμε ότι οι πράσινοι ετοιμάζονται να δώσουν το παρών σε πάρα πολλά τουρνουά εντός και εκτός συνόρων καθώς πριν από λίγες μέρες οριστικοποιήθηκε και η φετινή τους παρουσία στο Puskas Cup ενώ έχουν γίνει αποδέκτες και άλλων προτάσεων με τις σχετικές ανακοινώσεις να αναμένονται τις επόμενες μέρες.