ΡΟΥΠΤΣΟΣ: “ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ Α.Ε.Κ.”

0
806

Την πεποίθησή του πως θα εισχωρήσουν και άλλες ΠΑΕ, εκτός της Α.Ε.Κ., στο χώρο του Futsal εξέφρασε ο Κώστας Ρούπτσος.

Ο ταμίας της ΠΕΠΣΣ μίλησε στο minifootballnews.gr για τα αποτελέσματα της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ, όπου υπήρχε για πρώτη φορά τόσο έντονη παρουσία της ΠΕΠΣ Σάλας, η οποία εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο κ. Εμμανουηλίδη και τον γενικό γραμματέα κ. Αναστασίου και κατέθεσε όλες τις προτάσεις της με σημαντικότερη την αναγνώριση της Πανελλήνιας Λίγκας από την ΕΠΟ.

Ο κ. Ρούπτσος αναφέρθηκε στη νέα χρονιά η οποία θα αλλάξει την Β’ Εθνική σε πρωτάθλημα Αττικής, ενώ θα δημιουργηθούν και άλλα τοπικά πρωταθλήματα που στο τέλος ο πρωταθλητής από το καθένα θα παίζει πλέι οφ για να ανέβει στην Σούπερ Λίγκα.

Επίσης τόνισε ότι μέσα από τα τοπικά πρωταθλήματα θα έρθει και η ανάπτυξη του χώρου. Ήδη, όπως μας γνωστοποίησε, η Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται να δημιουργήσει ένα πρωτάθλημα, με την καθοδήγηση ενός εκπροσώπου ο οποίος λαμβάνει ειδική εκπαίδευση.

Παράλληλα δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην εισχώρηση νέων ΠΑΕ στο πρωτάθλημα, κάτι που ορίζει και η UEFA, γεγονός που όπως δήλωσε θα συνεισφέρει στην ανάπτυξη του αθλήματος.

Όσον αφορά τη μετακίνηση των γραφείων στο Γουδί ο κ. Ρούπτσος μας εξήγησε ότι αυτό θα γίνει αλλά όχι άμεσα. Πρώτα πρέπει μέσω κλήρωσης η ΕΠΟ να πάρει το διπλανό κτίριο και εν συνεχεία θα παραχωρηθεί γραφείο για την ΠΕΠΣ.

Τέλος μας μίλησε για το διοικητικό συμβούλιο το οποίο όπως τονίζει είναι πολύ παραγωγικό και ποιοτικά αλλά και ποσοτικά. Σε ότι αφορά την εθνική ομάδα και τον ομοσπονδιακό τεχνικό κ. Στέφανο Σοϊλεμέ τόνισε ότι δεν έχει τεθεί κανένα θέμα αποχώρησής του.