Π. ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ: «ΣΤΟΧΟΣ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ»

0
720

Το minifootballnews.gr βρέθηκε στην τελευταία προπόνηση της Εθνικής Παίδων στον Άγιο Κοσμά λίγο πριν την πρεμιέρα της στην elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος συνομιλώντας με το νέο μέλος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και άσσο της Άλκμααρ Παντελή Χατζηδιάκο τόσο για την διοργάνωση όσο και για τις διαφορές ανάμεσα σε Ελλάδα και εξωτερικό σε επίπεδο Ακαδημιών.

«Έχουμε καλή ομάδα και το μίνιμουμ θα είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση. Εφόσον αυτό γίνει πραγματικότητα θα θέσουμε νέους στόχους για πιο ψηλά» δήλωσε ο 17χρονος άσσος ενώ αναφορικά με τις διαφορές εξωτερικού και Ελλάδας αλλά και για τους προσωπικούς του στόχους τόνισε:

«Υπάρχει μεγάλη διαφορά στη προπόνηση που γίνεται καθώς δουλεύουμε περισσότερο στη τακτική και τη τεχνική. Οι προπονήσεις είναι αρκετά σκληρές αλλά το θετικό είναι πως μαθαίνουμε πολλά. Οι προπονητές είναι κοντά μας καθώς συνεχώς κουβεντιάζουμε μαζί τους για το τι μας απασχολεί και τι δεν πάει καλά με σκοπό να φτάσουμε στο μέγιστο επίπεδο που μπορούμε».

 

Βασίλης Τσακαρέστος