ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ : «ΣΤΟΧΟΣ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ»

0
568

Αποκλειστικά στο minifootballnews.gr μίλησε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος.

Ο τερματοφύλακας της Ολυμπιάδας χαρακτήρισε τον τελικό κόντρα στην Αθήνα ’90 ως ένα πολύ δύσκολο και αμφίρροπο ματς, όπου παρά την πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας του, η αντίπαλη άμυνα δεν τους επέτρεψε να κάνουν το κάτι παραπάνω. Επιπλέον δεν παρέλειψε να «πλέξει» το εγκώμιο του αντίπαλου τερματοφύλακα της Αθήνας ’90 Δημήτρη Θεοφίλου, χαρακτηρίζοντας τον ως τον καλύτερο τερματοφύλακα στην Ελλάδα. Τέλος, τόνισε πως η φετινή σεζόν ήταν αναμφίβολα επιτυχημένη για την Ολυμπιάδα σε σύγκριση με την περσινή, ενώ έθεσε σαν στόχο το νταμπλ για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον τελικό κόντρα στην Αθήνα ’90

«Ήταν ένα πολύ αμφίρροπο και δύσκολο ματς, δυστυχώς κρίθηκε από ένα λάθος στην άμυνα, στην συνέχεια προσπαθήσαμε να ανεβούμε όμως δεχτήκαμε ένα ακόμη γκολ στο τέλος από πέμπτο παίκτη κι έτσι χάσαμε 2-0».

Για το τι πήγε λάθος στον αγώνα

«Είχαμε πολύ καλή κυκλοφορία, όπως κινήσεις και τελειώματα, όμως σταθήκαμε απέναντι στον καλύτερο τερματοφύλακα της Ελλάδας αυτή την στιγμή, τον Δημήτρη Θεοφίλου, σε μια πάρα πολύ καλή και δεμένη άμυνα όπως αυτή της Αθήνας ’90 διότι τα παιδιά αγωνίζονται πάρα πολλά χρόνια μαζί και στο τέλος απλά χάσαμε».

Για το αν είναι επιτυχημένη η σεζόν για την Ολυμπιάδα

«Φυσικά και είναι επιτυχημένη η σεζόν για εμάς, πέρσι μείναμε εκτός κυπέλλου από τον πρώτο γύρο και τερματίσαμε τέταρτοι στο πρωτάθλημα, οπότε όπως και να το δει κάποιος, πραγματοποιήσαμε μια πολύ καλύτερη χρονιά φέτος».

Για τους στόχους της νέας σεζόν

«Αρχικά κοιτάμε να ξεκουραστούμε έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι για τη νέα χρονιά, από εκεί και πέρα στόχος είναι φυσικά το πρωτάθλημα και το κύπελλο».

 

Αντώνης  Διβόλης