“Πάμε για το πρωτάθλημα!”

0
931

Με πολύ όρεξη και πολλά όνειρα για διάκριση ξεκίνησε στο προπονητικό κέντρο στου Ρέντη η προετοιμασία της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού για την αγωνιστική περίοδο 2016-17. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί το 1997, το 1998 και το 1999 υπό τις οδηγίες του προπονητή τους Βασίλη Βούζα, ο οποίος βρίσκεται για 3η χρονιά στο τιμόνι της ομάδας, άρχισαν την σκληρή δουλειά για να είναι έτοιμοι στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Η ομάδα θα συνεχίσει την προετοιμασία της στου Ρέντη και στις 2 Αυγούστου θα μεταβεί στο Πήλιο. όπου θα δουλέψει πιο εντατικά και θα δώσει έως τις 12 του μήνα φιλικά παιχνίδια. Νέο πρόσωπο στην Ακαδημία και στην ομάδα Νέων είναι ο νεαρός μέσος Δημήτρης Τασιούλης.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Βασίλης Βούζας μιλώντας για τους στόχους αλλά και για την σημασία της συμμετοχής της ομάδας Νέων στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας σημείωσε: “Μια νέα χρονιά αρχίζει. Οι στόχοι πάντα είναι υψηλοί. Πρωταρχικός στόχος είναι η ατομική βελτίωση των ποδοσφαιριστών και η συμμετοχή τους στις προπονήσεις αλλά και στους αγώνες της πρώτης ομάδας. Γι΄αυτό δουλεύουμε συνεχώς κάτω από άριστες συνθήκες. Όλα τα παιδιά πρέπει να έχουν στόχο να ανεβαίνουν επίπεδο. Στόχος όταν είσαι στον Ολυμπιακό είναι φυσικά και το πρωτάθλημα. Δουλειά, δουλειά και πάλι δουλειά για να πετύχουμε. Εύχομαι υγεία σε όλους και καλή χρονιά”.

Ο διεθνής αμυντικός Δημήτρης Νικολάου, ο οποίος από το 2015, έχει υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο στον Ολυμπιακό, σημείωσε: “Καλή χρονιά σε όλους. Από σήμερα αρχίζουμε τη σκληρή δουλειά για να πετύχουμε. Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και εφόσον παίξουμε και στο Youth League η καλύτερη δυνατή πορεία”.

Ο Δημήτρης Τασιούλης από την πλευρά του, στην πρώτη του ημέρα στον Ολυμπιακό δήλωσε εντυπωσιασμένος από τις εγκαταστάσεις και περήφανος που είναι μέλος αυτής της ομάδας: “Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδος. Θα παλέψω, θα δουλέψω σκληρά για να την βοηθήσω και να καθιερωθώ στην αντρική ομάδα. Στόχος είναι να πάρουμε για 3η συνεχόμενη χρονιά το πρωτάθλημα και να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο.