ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΤΡΑΛΗΣ: «ΚΛΕΙΔΙ Η ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑ»

0
867

Με τη φράση «δυναμικά για τη πρόκριση», έδωσε το σύνθημα της νίκης στο minifootballnews.gr ο Μανώλης Πατράλης.

Ο άσος της Εθνικής παίδων και του ΠΑΟΚ στάθηκε στην ομοιογένεια που υπάρχει στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις προσωπικές του φιλοδοξίες.

1011585_10202860184764142_886220220_n«Στόχος είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση καθώς η ομάδα έχει ένα βασικό κορμό και δουλεύουμε αρκετό καιρό μαζί. Οπότε υπάρχει ομοιογένεια και λειτουργούμε μέσα σε ένα οικογενειακό κλίμα», τόνισε ενώ αναφέρθηκε στο επίπεδο λέγοντας: «Το επίπεδο συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια έχει ανέβει αισθητά. Σε αυτό έχει συμβάλλει και το γεγονός πως πολλά παιδιά αγωνίζονται με μεγαλύτερες ηλικίες. Σίγουρα υπάρχουν ακόμα πολλά πράγματα να διορθώσουμε. Κάθε φορά που αγωνιζόμαστε στο εξωτερικό απολαμβάνουμε πραγματικά το ποδόσφαιρο».

Αναφορικά με τους στόχους του υποστήριξε: «Προτεραιότητα για μένα είναι το να βρεθώ στη προετοιμασία του ΠΑΟΚ το καλοκαιρί και με πολυ δουλειά να καθιερωθώ. Το να αγωνιστώ στο εξωτερικό πιστεύω αποτελεί όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή και εγώ δε θα μπορούσα να αποτελώ εξαίρεση».

 

Βασίλης Τσακαρέστος