ΚΟΝΔΥΛΑΤΟΣ: «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ Η ΑΘΗΝΑ ’90»

0
786

Για την σεζόν που τελείωσε πρόσφατα, έπειτα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Αθήνα ’90, αλλά και την πικρία που άφησαν στον ίδιο και την ομάδα του οι χαμένοι τίτλοι (κύπελλο και πρωτάθλημα), μίλησε στο minifootballnews.gr, ο Σπύρος Κονδυλάτος.

Ο παίκτης του Δούκα θεωρεί δίκαια πρωταθλήτρια την ομάδα της Πολιτείας ενώ πιστεύει πως μέσα από σκληρή δουλειά μπορεί του χρόνου να πανηγυρίσει και ο Δούκας έναν τίτλο.

«Άλλη μια χρονιά έφτασε στο τέλος της. Η Αθήνα ’90 αναδείχθηκε για μια ακόμα φορά πρωταθλήτρια, κερδίζοντας μας δίκαια, σε τρεις τελικούς. Στόχος της φετινής χρονιάς για εμάς ήταν η κατάκτηση ενός τίτλου, οπότε αναλογιζόμενοι την πορεία της ομάδας μας σε πρωτάθλημα και κύπελλο, αντιλαμβανόμαστε ότι η σεζόν δεν μπορεί να κριθεί επιτυχημένη. Η Αθήνα ’90 όπως φαίνεται από την πορεία της τα τελευταία χρόνια, είναι η κυρίαρχος στο ποδόσφαιρο σάλας στην Ελλάδα. Ωστόσο στόχος και φιλοδοξία της ομάδας μας είναι μέσα από δουλειά και προπονήσεις να καταφέρουμε να φτάσουμε την επόμενη χρονιά σε έναν τίτλο, τον οποίο ο σύλλογος θέλει πολύ. Όρεξη και θέληση έχουμε όλοι, αυτό που απομένει είναι να το δείξουμε στο παρκέ».