ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΣ: «ΟΠΟΥ ΒΓΕΙ…»

0
675

Στην μεγάλη προσπάθεια των παικτριών του στην αναμέτρηση με τις Αμαζόνες Δράμας για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος αναφέρθηκε ο προπονητής του Ατρομήτου.

Ο Θεοχάρης Κυριακούλης τόνισε στο minifootballnews.gr πως η ομάδα του προσπάθησε όσο μπορούσε, ωστόσο δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησε με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα.

«Κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα όπως οι Αμαζόνες Δράμας τα κορίτσια προσπάθησαν όσο μπορούσαν. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες, ωστόσο δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάποιο τέρμα. Είμαστε η πιο νεανική ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα και πολλές από τις παίκτριές μας δεν έχουν ξαναπαίξει σε τέτοιο επίπεδο».

Όσον αφορά το επόμενο παιχνίδι στη Κρήτη με αντίπαλο τη νεοφώτιστη ομάδα των Χανίων αλλά και τους στόχους της φετινής χρονιάς  κ. Κυριακούλης ήταν κατηγορηματικός:

«Ο αγώνας με τα Χανιά θα είναι, όπως και με κάθε άλλη ομάδα, μια μεγάλη εμπειρία. Για αυτή την ομάδα αποτελεί εμπειρία κάθε παιχνίδι. Τώρα σχετικά με τον στόχο μας αυτός είναι το… όπου βγει».