Η ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ

0
618

Η Nike Football παρουσίασε τη νέα εμφάνιση της Εθνικής Ελλάδας, σε ένα απροσδόκητο και πρωτότυπο λανσάρισμα, κατά τη διάρκεια της προπόνησης της ομάδας στο προπονητικό κέντρο του Αγ. Κοσμά. Την αποκάλυψη της νέας φανέλας έκαναν δύο νεαροί ποδοσφαιριστές που διακρίθηκαν στον ελληνικό τελικό του The Chance, το διεθνές τουρνουά της Nike για την αναζήτηση ποδοσφαιρικών ταλέντων.

Η συμβολική παράδοση της φανέλας αποτελεί συνέχεια του μηνύματος της Nike “Attack as One”, που ξεκίνησε με μεγάλη επιτυχία κατά τη διάρκεια των προκριματικών αγώνων για τη μεγάλη ποδοσφαιρική διοργάνωση του καλοκαιριού.

«Είναι ιδιαίτερη στιγμή για μας να παραλαμβάνουμε τη νέα φανέλα της Εθνικής Ομάδας από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που φιλοδοξούν να τη φορέσουν στο μέλλον. Είναι μεγάλη τιμή για μένα και τους συμπαίκτες μου να εκπροσωπούμε τη χώρα. Θα είμαστε, όπως πάντα, ενωμένοι ως ομάδα και θα κάνουμε όλοι το καλύτερο δυνατό για να δώσουμε χαρά στον κόσμο που μας στηρίζει και φέτος στη Βραζιλία», δήλωσε ο Γιώργος Σαμαράς, επιθετικός της Εθνικής Ελλάδας.

Το 2014, η Εθνική Ομάδα θα παίζει με μια κομψή και σύγχρονη νέα εμφάνιση, η οποία διαθέτει τα καλύτερα χαρακτηριστικά από άποψη καινοτομιών.

Η νέα εμφάνιση ενισχύει την απόδοση των παικτών, βοηθώντας τη ρύθμιση της θερμοκρασίας του σώματος κατά τη διάρκεια του αγώνα. Συνδυάζοντας την τεχνολογία Nike Dri-FIT με ένα ειδικό δικτυωτό υλικό και laser-cut ανοίγματα αερισμού, οι σχεδιαστές προσφέρουν στους παίκτες συγκεκριμένες περιοχές μεγαλύτερης δροσιάς, στα σημεία της εμφάνισης που οι παίκτες τα χρειάζονται περισσότερο.