Η νέα συλλογή της Nike για τον Νεϊμάρ

0
884

Αγαπητοί συνεργάτες,

Η Nike σε συνεργασία με τον διάσημο Βραζιλιάνο καλλιτέχνη και σχεδιαστή Bruno Carneiro Mosciaro, γνωστό και ως Bruno Big, ανέλαβε να σχεδιάσει το εικαστικό των νέων ποδοσφαιρικών παπουτσιών του Neymar Jr.

Ο Bruno Big εμπνεύστηκε το ιδιαίτερο καλλιτεχνικό σχέδιο των παπουτσιών από τη φράση«Ousadia Alegria»  που έχει ως τατουάζ στο πόδι του ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής. «Ousadia» θα πει «τόλμη», ενώ «Alegria» σημαίνει «χαρά». Οι δύο αυτές λέξεις αντιπροσωπεύουν τόσο το στυλ παιχνιδιού του Neymar Jr. όσο και τον τρόπο ζωής του.

Παρακολουθείστε στο video που ακολουθεί τη συνέντευξη του Neymar και του Bruno Big σχετικά με τη συνεργασία τους: https://youtu.be/9ws8y_1lj-I

 «Η λέξη “Alegria” έχει να κάνει με τη χαρά της ζωής, αλλά αντιπροσωπεύει επίσης και την ευχαρίστηση του να παίζω ποδόσφαιρο, κάτι το οποίο αγαπώ περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Η λέξη “Ousadia” αντιπροσωπεύει την τόλμη να κάνεις το κάτι διαφορετικό, που ο κόσμος δεν περιμένει να δει», εξηγεί ο Neymar Jr.

Για να τιμήσει την παρουσίαση του «Ousadia Alegria», ο Bruno Big ζωγράφισε έναν τεράστιο καμβά από 1.000 κουτιά παπουτσιών και παρέδωσε ο ίδιος προσωπικά στον Neymar Jr. το πρώτο ζευγάρι.

 Δείτε το installation που δημιούργησε ο Bruno Big, ζωγραφίζοντας έναν καμβά από 1.000 κουτιά παπουτσιών: https://youtu.be/9qQAn-wmUDM

Η ολοκληρωμένη συλλογή Ousadia Alegria, η οποία περιλαμβάνει εξοπλισμό προπόνησης καθώς και παπούτσια Nike Sportswear, είναι ήδη διαθέσιμη στο Nike.com.

Για περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό επισκεφθείτε τοhttp://news.nike.com/news/neymar-ousadia-alegria-boots

Είμαστε στη διάθεση σας για κάθε διευκρίνιση.

Φιλικά,

Sofia Vourlaki

Account Manager

T: 210 32 52 103 (εσωτ125)

E: sofia_vourlaki@valuecom.gr