ΗΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: «ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ»

0
467

Αποκλειστικά στο minifootballnews.gr μίλησε ο Ηλίας Κωνσταντίνου.

Ο άσος της Ολυμπιάδας χαρακτήρισε τον τελικό κυπέλλου κόντρα στην Αθήνα ’90 ως ένα παιχνίδι στα μέτρα τους που χάθηκε ωστόσο από την διαφορά εμπειρίας που υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες καθώς στο «Καλτσέτο» οι περισσότεροι είναι χρόνια συμπαίκτες. Επιπλέον αναφέρθηκε στην φετινή σεζόν της ομάδας του, υποστηρίζοντας πως θα μπορούσε να τα είχε πάει και καλύτερα. Τέλος τόνισε πως η ομάδα δεν χρειάζεται καμία σπουδαία διαφοροποίηση εν’όψη της νέας σεζόν και πως με πολύ δουλειά η Ολυμπιάδα συνεχώς θα βελτιώνεται και κάποια στιγμή θα φτάσει το επίπεδο της Αθήνας ’90.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον τελικό κόντρα στην Αθήνα ’90 

«Θεωρώ πως στο πρώτο ημίχρονο πήγαμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε, στην ανάπαυλα ο προπονητής μας μας είπε να προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω και το κάναμε, δεν μας βγήκαν οι φάσεις για να πετύχουμε εμείς το γκολ, σε αντίθεση με το «Καλτσέτο» όπου κατά την άποψη μου έβαλε ένα πολύ τυχερό γκολ, έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο, όποιος χάνει τις ευκαιρίες στο τέλος το πληρώνει, μετά αναγκαστήκαμε να βάλουμε τον πέμπτο παίκτη για να πιέσουμε ακόμη περισσότερο μήπως ισοφαρίσουμε, όμως δεν γυρίσαμε πολύ καλά την μπάλα και στο τέλος δεχτήκαμε ένα ακόμη γκολ που είτε το τρώγαμε είτε όχι θα ήταν το ίδιο και το αυτό από την στιγμή που δεν μπορέσαμε να στείλουμε πιο νωρίς το ματς στην παράταση».

Για τον αν κρίθηκε ο τελικός στην διαφορά εμπειρίας

«Σίγουρα, τα παιδιά στην Αθήνα ’90 είναι πάρα πολλά χρόνια μαζί και μπορούν να συνεννοηθούν με κλειστά τα μάτια μέσα στο γήπεδο, εμείς από την μεριά μας έχουμε ταλέντο, είμαστε ηλικιακά νεαρή ομάδα και θεωρώ ότι μαζί με τον προπονητή μας τον κ. Ζιάβα, με πολύ δουλειά σταδιακά θα ανεβαίνουμε επίπεδο και γιατί οχι να μην φτάσουμε κάποια στιγμή στο ίδιο επίπεδο».

Για το αν μπορούσε να κάνει καλύτερη σεζόν η Ολυμπιάδα

«Πιστεύω πως μπορούσε να πάει καλύτερα, δεν έχει την πείρα βέβαια, φτάνουμε για δεύτερη φορά σε έναν τελικό κυπέλλου, ενώ στο πρωτάθλημα έχουμε ξαναπάει στους «4» πάντα βρίσκαμε μπροστά μας ωστόσο την Αθήνα ’90 και κάπου εκεί τελείωνε η πορεία μας, φέτος βρεθήκαμε με τον Δούκα, χάσαμε 2-1 την σειρά όμως θεωρώ πως τα πήγαμε καλά, μέχρι εκεί, τώρα φτάσαμε σε έναν τελικό αλλά δεν είναι απόλυτα επιτυχημένο το κατόρθωμά μας καθώς δεν μπορέσαμε να αγγίξουμε το τρόπαιο».

Για το πρόγραμμα που ακολουθεί και τους στόχους της νέας σεζόν

«Αυτή την στιγμή νομίζω πως θέλουμε διακοπές και πολλοί από εμάς διάβασμα γιατί είμαστε μικροί κι έχουμε εξεταστική σε σχολές, όσο αναφορά στους στόχους της ομάδας, αρμόδιος για να μιλήσει είναι ο πρόεδρος, κατά την άποψη μου όμως η Ολυμπιάδα αν μείνει έτσι όπως είναι και με 1-2 προσθήκες άμα φυσικά θέλει κι ο πρόεδρος, τότε νομίζω πως αυτή η ομάδα μπορεί να τα πάει πολύ καλύτερα».

 

Αντώνης  Διβόλης