ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ;

0
607

Ήρθε λοιπόν η μεγάλη ώρα. Το μεγαλύτερο παιχνίδι της Εθνικής. Μέχρι το επόμενο.

Τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Η Ρουμανία θα έρθει να παλέψει. Να κλείσει τα καρέ της και να χτυπήσει την Ελλάδα στις αντεπιθέσεις. Οι παίκτες της “Γαλανόλευκης” πρέπει να καταθέσουν ψυχή. Στον αγώνα να μασήσουν σιδερά. Να αποδείξουν γιατί είναι παλικάρια. Πρέπει από το πρώτο λεπτό να δείξουν στην Ρουμανία ποιος είναι το αφεντικό. Να πιέσουν ψηλά και να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Η Ελλάδα πρέπει να αποδείξει πως έχει γίνει μεγάλη ομάδα. Αν το πιστεύει, απόψε το βράδυ πρέπει να το δείξει κιόλας. Υπάρχει μια παγίδα. Αν η Εθνική βάλει γκολ ενδέχεται να κλειστεί για να πάρει πλεονέκτημα ενόψει ρεβάνς. Αυτό μπορεί να αποβεί επικίνδυνο καθώς θα δείξει υπερβολικό σεβασμό στον αντίπαλο.

Αντίθετα στο μυαλό της πρέπει να έχει το να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι. Να δώσει στη Ρουμανία ένα… χέρι ξύλο που θα το θυμάται για μια ζωή. Βάση ποιότητας και της καυτής έδρας μπορεί να το κάνει. Να στείλει τους Ρουμάνους από τώρα σπίτια τους. Άλλα και η Ρουμανία το ίδιο θέλει. Να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και στον επαναληπτικό να καταθέσει την ψυχή της και να νικήσει. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο παιχνίδι. Κανείς δεν ξέρει μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής την έναρξη. Λίγο υπομονή και σε λίγες ώρες θα βγουν χρήσιμα συμπεράσματα. Σήμερα θα φανεί ο χαρακτήρας της Εθνικής. Αλλιώς θα φανεί η καρδιά της. Το ίδιο και για την Ρουμανία, η οποία θέλει να δώσει χαρά στους φιλάθλους της. Έχει πολλούς εδώ.

Στη Ρουμανία αν η Ελλάδα δεν πάρει σαφές προβάδισμα θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Είναι επικίνδυνα τα πράγματα αν δεν πάρει την νίκη. Σε λίγες ώρες οι απαντήσεις.