ΕΛΕΝΗ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ: «ΘΑ ΠΑΛΕΨΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ»

0
740

Αποκλειστική συνέντευξη στο minifootballnews.gr παραχώρησε η τερματοφύλακας του ΑΟ Χανιά Ελένη Γιακουμάκη.

H 21χρονη άσος αναφέρθηκε στη νέα πρόκληση της ομάδας της στην μεγάλη κατηγορία, τονίζοντας παράλληλα την αισιοδοξία της για την επιστροφή της στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

– Μπορεί η ομάδα να ανακάμψει μετά από τις δύο διαδοχικές ήττες στο ξεκίνημα;

«Σίγουρα θα υπάρξει μία ανάκαμψη στην ομάδα, αφού μέσα σε δύο παιχνίδια η ομάδα ακόμα δεν κατάφερε να βρει τα πατήματα της».

– Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από τα δύο πρώτα ματς στην μεγάλη κατηγορία;

«Η Α’ Εθνική είναι μία κατηγορία που έχει πολλές απαιτήσεις, «δε χαρίζει» ούτε «κωλώνει» πουθενά. Η διαφορά δυναμικότητας σε σχέση με τις προηγούμενες ομάδες που έχουμε αντιμετωπίσει είναι τεράστια και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό φέτος».

– Πώς αντιμετωπίζετε στην ομάδα το παιχνίδι με την μεγαλύτερη ελληνική ομάδα, τον ΠΑΟΚ, δεδομένου ότι έρχεται και από απρόσμενη ήττα;

«Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ έμπειρη ομάδα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο με σκοπό να παίξουμε και  να ευχαριστηθούμε αυτό που κάνουμε, διότι κανείς δεν μας είπε ότι το φετινό ταξίδι στην Α’ εθνική θα είναι εύκολο».

– Κοπέλες όπως η Βαρδαλή και η Σιδηρά πήραν μεταγραφή στο εξωτερικό σε ΗΠΑ και Κύπρο αντίστοιχα. Πιστεύεις ότι υπάρχουν και άλλα κορίτσια που μπορούν να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο;

«Υπάρχουν ταλέντα στην Ελλάδα τα οποία μπορούν να προχωρήσουν σε κάποια ομάδα στο εξωτερικό απλά δεν το έχουν κυνηγήσει όσο θα έπρεπε».

– Η άνοδος της ομάδας είναι ένα δυνατό σκαλοπάτι για την επιστροφή σου στην Εθνική ομάδα;

«Η επιστροφή μου στην Εθνική είναι ένα κομμάτι που θα προσπαθήσω φέτος να το πετύχω και πιστεύω να τα καταφέρω».

– Ποιο είναι το μήνυμα που θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο και την κοινωνία των Χανίων;

«Θέλουμε περισσότερη στήριξη από τον κόσμο αλλά και από τους επιχειρηματίες. Πρέπει να μας βοηθήσουν ακόμα παραπάνω».

 

Νεκτάριος Ανδρεαδάκης