Δοκιμάζεται στον Ολυμπιακό ο Γιάννης Στέφης

0
909

Έχουμε πει πολλές φορές ότι υπάρχουν νεαροί παίκτες από το νομό Κορινθίας, που μπορούν να κάνουν το μεγάλο βήμα και να αγωνιστούν και σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Ένας από αυτούς είναι ο τερματοφύλακας Γιάννης Στέφης, ο οποίος ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΠΑΟ Λεχαίου και στη συνέχεια βρέθηκε στην ομάδα Κ15 του Παναθηναϊκού.

 

Ο νεαρός που είναι γεννημένος το 1999, πήρε ματς, έδειξε πράγματα, αλλά η οικονομική κρίση, δεν του επέτρεψε να συνεχίσει στους «πράσινους». Χρειάζονται αρκετά έξοδα ώστε να βρίσκεται συνεχώς στις προπονήσεις, κάτι που ήταν λογικό κάποια στιγμή να μην μπορεί να συνεχιστεί.

Αυτή τη στιγμή ο νεαρός, δοκιμάζεται στον Ολυμπιακό, τον αιώνιο αντίπαλο, υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Μαυρογενίδη, που τον τελευταίο χρόνο είναι ο τεχνικός της ομάδας Κ-17 των «ερυθρόλευκων».

 

Βέβαια δεν είναι το μοναδικό καλό νέο για τον Γιάννη Στέφη, καθώς στα πλαίσια των τελικών αγώνων του πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων που θα πραγματοποιηθούν στα Ιωάννινα από την Κυριακή 5 Απριλίου έως τη Μ.Τετάρτη 8 Απριλίου, με εισήγηση του Ομοσπονδιακού Προπονητή της 3ης Ζώνης κ.Γεωργόπουλου Βασίλη, ο νεαρός βρίσκεται στις κλήσεις, κάτι που δείχνει, ότι έχει ταλέντο, το οποίο ο ίδιος μόνο μπορεί να το εκμεταλλευθεί, με πολύ δουλειά, για να κάνει την καριέρα που πραγματικά του αξίζει.

apopsi24.gr