ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΟΥ: “ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΥΤΑΛΗΣ”

0
874

Στο minifootballnews.gr μίλησε η Δήμητρα Παντελιάδου.

Η αρχηγός του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στη διαφαινόμενη απώλεια του φετινού πρωταθλήματος έπειτα από 8 συνεχόμενα έτη, τους προσωπικούς της στόχους αλλά και τις υποδομές.

«Εποικοδομητική η αλλαγή σκυτάλης»

Θετικά σχολίασε το γεγονός πως φέτος η ομάδα της δεν θα κατακτήσει το πρωτάθλημα δηλώνοντας: «Ακόμα και αν στοίχισε στην ομάδα μου είναι ενθαρρυντικό ότι φέτος το πρωτάθλημα θα αλλάξει χέρια. Είναι πολύ σημαντικό ότι και οι υπόλοιπες ομάδες δουλεύουν σωστά ανεβάζοντας έτσι τον ανταγωνισμό του ελληνικού ποδοσφαίρου».

«Η ατυχία έπαιξε καθοριστικό ρόλο»

Η διάκριση στην Ευρώπη είναι κάτι σαν απωθημένο για την ίδια καθώς τόσα χρόνια δεν έχει καταφέρει να φέρει κάποια σημαντική επιτυχία. Συγκεκριμένα υποστήριξε: «Όλα αυτά τα χρόνια είχα την ευκαιρία με τον ΠΑΟΚ να συμμετέχω διαρκώς στο Τσάμπιονς Λίγκ. Δυστυχώς δεν είχαμε καταφέρει να κάνουμε κάτι καλό στη διοργάνωση παρόλο που η διαφορά δυναμικότητας δεν ήταν μεγάλη. Αυτό που μας έλειψε, ειδικά τα τελευταία τρία χρόνια, ήταν η τύχη».

«Υπάρχει ταλέντο στην Ελλάδα»

Η αρχηγός του «δικέφαλου του βορρά» εμφανίστηκε αισιόδοξη για το μέλλον του γυναικείου ποδοσφαίρου. Έχοντας και το πόστο της προπονήτριας στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ σε ηλικίες 8-12 ετών τόνισε: «Μπορώ να πω με σιγουριά πως από τα 25 παιδιά της ομάδας τουλάχιστον τα μισά θα κάνουν καριέρα. Σε αυτό έχει βοηθήσει και η συνεισφορά της Ομοσπονδίας που μας στηρίζει με όποιο τρόπο μπορεί».

«Σε τεντωμένο σχοινί το κλίμα»

Όντας μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στα όσα έγιναν στον ημιτελικό της Μ. Τετάρτης με αντίπαλο τον Ολυμπιακό: «Η ατμόσφαιρα ήταν τεταμένη πριν καν αρχίσει το παιχνίδι. Όλοι στη πόλη ήταν βέβαιοι πως ο ΠΑΟΚ θα βρίσκεται στο τελικό ό,τι και να γίνει. Σίγουρα αυτά που έγιναν δεν αρμόζουν στην ιστορία της ομάδας και είναι κατακριτέα».

«Πρέπει να κοιτάξω το συμφέρον μου»

Όσον αφορά το μέλλον της στην ομάδα εμφανίστηκε προβληματισμένη: «Το καλοκαίρι που μας έρχεται είναι σημαντικό καθώς πρέπει να κοιτάξω το μέλλον μου. Υπάρχει το ενδεχόμενο του εξωτερικού χωρίς όμως να είναι κλειστή η πόρτα στις εγχώριες ομάδες».

 

Βασίλης Τσακαρέστος