Δημήτρης Θεοφίλου: “Αυτή η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες!”

0
901

Μία νίκη και μία ισοπαλία περιελάμβανε το ταξίδι της Εθνικής ομάδας futsal στη Βουλγαρία, εκεί όπου αντιμετώπισε την αντίστοιχη εθνική ομάδα της γειτονικής μας χώρας. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο χθεσινό πρώτο ματς επικράτησε με 1-0, με το γκολ του Κονδυλάτου, ενώ πριν από λίγη ώρα αναδείχθηκε ισόπαλη με 3-3. Τα τέρματα για την Ελλάδα αυτή τη φορά έβαλαν οι Κονδυλάτος, Σκουτέλης και Μάνος.

Ο τερματοφύλακας της ομάδας μας, Δημήτρης Θεοφίλου, μετά το τέλος του ματς δήλωσε:

-Η Εθνική αυτή βρίσκεται σε στάδιο ανανέωσης από τον προπονητή μας, τον κ. Σοϊλεμέ. Παρ’ όλα αυτά έδειξε ότι έχει πολλές δυνατότητες και πιστεύω πως έχει πολύ μέλλον μπροστά της. Τα αποτελέσματα ήταν θετικά και νομίζω ότι είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοσή μας γενικότερα, ειδικά αν αναλογιστούμε πως δεν είχαμε πολύ χρόνο στη διάθεση μας για να προετοιμαστούμε μετά τους τελικούς του πρωταθλήματος και το κύπελλο.

Επίσης παρέθεσε και τις πρώτες σκέψεις του για το εγγύς μέλλον και τη νέα αγωνιστική περίοδο:

-Το γεγονός πως ακόμη εκκρεμεί η απόφαση για το αν η ομάδα μου (Αθήνα ’90) θα μετονομαστεί σε Ολυμπιακός, αλλά και από το ότι δεν έχει γίνει η κλήρωση για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, δεν μπορώ να κάνω πολλές προβλέψεις. Όπως και έχει, οι στόχοι μου για την επόμενη σεζόν είναι να κατακτήσω και πάλι το πρωτάθλημα, αλλά και το κύπελλο, σε όποια ομάδα και αν αγωνίζομαι. Επίσης ευελπιστώ και στην πρόκριση της Εθνικής μας από όποιον όμιλο και αν τελικώς κληρωθούμε.

 

 

Λουκάς Κιοκτσόγλου