Βαγγέλης Πατουλίδης: Ο 14χρονος Έλληνας που βρίσκεται στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Σίτι

0
743

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στο στόχαστρο της Ακαδημίας της Μάντσεστερ Σίτι, έχει μπει νεαρός Έλληνας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αυτή τη στιγμή αγωνίζεται για λογαριασμό της Άντερλεχτ.

Ο λόγος, για τον ταλαντούχο 14χρονο Βαγγέλη Πατουλίδη ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, βρίσκεται υπό την στενή παρακολούθηση των ανθρώπων της ομάδας του Μάντσεστερ, η οποία θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της.

417444351091545826078055275384459Αξίζει να σημειωθεί, πως πριν απόπερίπου 1.5 χρόνο και συγκεκριμένα το Νοέμβριο του 2013, η οικογένεια του Πατουλίδη, είχε απορρίψει πρόταση της Μπαρτσελόνα (Masia), γιατί δεν ήθελαν το παιδί να αλλάξει σχολείο και να χαλάσουν οι καθημερινές ισορροπίες του. Πλέον όμως, τα δεδομένα έχουν αλλάξει και η Σίτι, είναι έτοιμη να κάνει πρόταση στην Άντερλεχτ για την απόκτησή του, αν και ο σύλλογος από το Βέλγιο, επιθυμεί να τον κρατήσει μέχρι να συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας του, ώστε να καταφέρει να αγωνιστεί με τη φανέλα της Εθνικής Βελγίου. Από την μεριά του νεαρού παίκτη όμως, υπάρχει η θέληση για τη συγκεκριμένη μεταγραφή, καθώς τέτοιες προτάσεις μπορεί να κρύβουν από πίσω του ένα λαμπρό μέλλον στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Αντώνης Σουκαράς