ΑΥΛΑΙΑ ΣΤΟ RESPECT CUP

0
1449

Το προσεχές Σαββατοκύρικαο ολοκληρώνεται το τουρνουά ακαδημιών Respect Cup. Με μία λιτή ανακοίνωση η διεύθυνση της διοργάνωσης ευχαρίστησε τις ομάδες που συμμετείχαν στο φετινό τουρνουά και υποσχέθηκε να ανεβάσει τον πήχη της ποιότητας από την νέα σεζόν.

Αναλυτικά:

“Αυτό το σκ ρίχνει την αυλαία του το RESPECTCUP -3(2016-17). Άλλη μια χρονιά με πολλές συμμετοχές (πάνω από 320 τμήματα) από όλες τις γεωγραφικές περιοχές της Αττικής.Οι φετινές καινοτομίες ήταν αρκετές με πιο χαρακτηριστικές την δημιουργία μονοετών ομίλων σε 3 ηλικιακές κατηγορίες και την προκήρυξη για προτζούνιορς κ τζούνιορς σε σχέση με την ανάπτυξη του παιχνιδιού(ειδικοί κανονισμοί). Υπήρξαν σωματεία με πολυπληθή εκπροσώπηση σε όλες τις ηλικίες που στηρίζουν το τουρνουά από την 1η χρονιά του (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΑΡΗΣ,ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ,ΑΣ ΣΟΥΡΜΕΝΑ,ΑΟ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ,ΑΟ ΔΙΑΝΑ,ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ.ΔΗΜ,ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ,ΑΟ ΤΕΡΨΙΘΕΑ,ΑΟ ΛΑΥΡΑ,ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ,ΠΑΟΚ COSMOS CLUB,ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ,ΣΧ.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕΝΙΔΙΟΥ,ΑΟ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ,ΑΟ ΥΜΗΤΤΟΣ,ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ,ARSENAL ΑΦΙΔΝΩΝ,ΑΘΛΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ,ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ)και αποτελούν την βάση για κάθε RESPECTCUP.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ ¨στους υπευθύνους αυτών των ομάδων για την τιμή να επιλέγουν κάθε χρονιά.σχεδόν κατά αποκλειστικότητα,το δικό μας τουρνουά,για να παίξουν ποδόσφαιρο.Τα επόμενα ευχαριστώ είναι σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν και αποτέλεσαν μέλη της μεγάλης οικογένειας του ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ τουρνουά.Ειδικά στην επικοινωνία και στην οργάνωση του προγράμματος ο Μ.Κατσαφάρος,ο Α.Μπολοβίνος,ο Χ.Καλλιμάνης,ο Γ.Μπουργάνης,ο Κ.Ελευθεριάδης,ο Ν.Ακριτίδης και άλλοι πολλοί άγγιξαν το τέλειο αφού τα ματς “έκλειναν” κάθε τρίτη απόγευμα!!

Ομάδες που για πρώτη φορά συμμετείχαν μας εξέπληξαν με το ήθος αλλά κ την συνέπεια στις εκτός έδρας αγωνιστικές τους υποχρεώσεις αφού κάθε 15 μέρες έκαναν ένα μικρό ταξίδι (ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ,ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ,ΠΑΟΚ ΜΑΝΔΡΑΣ,ΑΟ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ,ARSENAL ΑΦΙΔΝΩΝ,ARSENAL ΔΙΟΝΥΣΟΥ,ΠΡΩΤΕΑΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΦΩΚΑΙΑΣ,ΣΧ.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕΝΙΔΙΟΥ,ΑΠΟ ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ,ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Ν.ΖΩΗΣ ΜΕΤ.κα).Σε μια οικογένεια μεγάλη οι προσωπικότητες και οι απόψεις διαφέρουν.Είναι λογικό με ένα μικρό ποσοστό να διαφωνούμε.Από αυτούς θα ξεκινήσουμε τις συναντήσεις για το RESPECTCUP-4.Θα συζητήσουμε,θα δούμε τι ήταν αυτό που διαφωνούμε κ ελπίζω να βρούμε λύση κοινή.Αν όχι θα χωρίσουμε σαν φίλοι και θα ευχηθούμε τα καλύτερα για το μέλλον.Θα το λέω κάθε φορά,ο στόχος είναι η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ,όχι η ποσότητα. Ότι είμαστε από τα μεγαλύτερα τουρνουά στην Ελλάδα είναι όμορφο αλλά όχι η προϋπόθεση για τις διοργανώσεις μας. Θα ανεβάζουμε τον πήχη κάθε χρονιά,θα επιδιώκουμε νέες παροχές κ θα βελτιωνόμαστε σε όλους τους τομείς. Κανένας εφησυχασμός…

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω την Ντίνα Παππά για την τεράστια υπομονή της (με όλους μας!!),τον Δ.Διαμαντόπουλο,Χ.Καλλιμάνη,Ν.Ακριτίδη για την αρωγή στα γήπεδα και φυσικά τους REFS που κάθε χρόνο με εκπλήσσουν θετικά κ με κάνουν πολύ υπερήφανο και τον Σ.Κομνηνό για την παροχή διασωστών.Ζητάω συγνώμη γιατί σίγουρα ξέχασα κάποιους και σας εύχομαι υγεία και υπομονή ..ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ”.