ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΑΜΑΡΗΣ: «ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ»

0
689

Στο «Γ. Καραϊσκάκης» και στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης βρέθηκε το minifootballnews.gr.

Ιάπωνες δημοσιογράφοι βρέθηκαν στη μικτή ζώνη προκειμένου να αποσπάσουν δηλώσεις από τον Αντρέα Σάμαρη, ενόψει του αγώνα της εθνικής μας ομάδας με την αντίστοιχη της Ιαπωνίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο διεθνής μέσος του Ολυμπιακού στάθηκε στο γεγονός πως παρότι θεωρητικά η Ιαπωνία ήταν στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας είναι μια πολύ καλή ομάδα. Ωστόσο τόνισε πως σέβονται την ομάδα αλλά ελπίζει η εθνική Ελλάδας να πανηγυρίσει τη νίκη στο μεταξύ τους παιχνίδι. Στο τέλος μάλιστα, οι Ιάπωνες δημοσιογράφοι επεσήμαναν στον Αντρέα Σάμαρη πως είναι πολύ ψηλός και πολύ δυναμικός και πως θα είναι ένας πολύ καλός αντίπαλος για την ομάδα τους με εκείνον να απαντά πως όλοι οι παίκτες της εθνικής μας θα αποτελέσουν καλούς αντιπάλους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Σε ερώτηση στην οποία του ζητήθηκε να σχολιάσει την ομάδα της Ιαπωνίας:

«Παρότι θεωρητικά η Ιαπωνία ήταν στο 3ο γκρουπ δυναμικότητας, θεωρώ πως είναι μια πολύ καλή ομάδα. Έχει παίκτες που αγωνίζονται στην Bundesliga και τους ξέρουμε καλά. Νομίζω ότι είναι μία ομάδα στα μέτρα της εθνικής και πιστεύω πως θα μας δυσκολέψει αρκετά στα μεταξύ μας παιχνίδια. Σεβόμαστε την Ιαπωνία, θεωρούμε πως είναι μια πολύ καλή ομάδα όμως εμείς θα παίξουμε μόνο για τη νίκη».

Σε ερώτηση για το ποιους παίκτες της εθνικής Ιαπωνίας γνωρίζει και θεωρεί καλύτερους από αυτούς:

«Όλοι αυτοί που βλέπω εδώ (σ.σ. του είχε δοθεί μια φωτογραφία με εικονιζόμενους παίκτες της εθνικής) και ο Καγκάβα, ο Χόντα, ο Ουτσίντα, ο Ναγκατόμο παίζουν σε μεγάλες ομάδες, παίζουν σε μεγάλα πρωταθλήματα, οπότε πιστεύω πως αυτή είναι η κύρια δύναμη της Ιαπωνίας αλλά πρέπει να τους δούμε και σα σύνολο. Θεωρώ ότι σεβόμαστε και αυτούς τους παίκτες αλλά και την Ιαπωνία, σα σύνολο».

Σε ερώτηση για το πώς θα τα πάει η εθνική μας ομάδα στο παιχνίδι με την αντίστοιχη της Ιαπωνίας:

«Πιστεύω να παίξει καλύτερα η εθνική και να κερδίσει. Αυτό θέλω, δε ξέρω πως θα πάει. Θέλω να κερδίσει η εθνική».

 

Άντρια Καφά – Στέλιος Ματαράς