ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΚΟΥΝΙΔΗΣ: “ΠΑΝΩ ΑΠ΄ ΟΛΑ Η ΟΜΑΔΑ”

0
833

Για τους στόχους της ομάδας του αλλά και τους δικούς του μίλησε στο minifootballnews.gr ο Αναστάσης Κουνίδης.

Ο ποδοσφαιριστής του Αία Παλλήνης αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα που αφορούν το ποδόσφαιρο σάλας και το επίπεδο του αθλήματος στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τις κοινές προπονήσεις Αία και Υπερίωνα

«Οι κοινές προπονήσεις γίνονται διότι ο στόχος της νέας χρονιάς είναι να δημιουργηθούν δύο ομάδεςαπό τις οποίες η μια θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα(Υπερίων) και η άλλη θα ενισχυθεί σε σχέση με πέρυσι και θα είναιπολύ πιο ανταγωνιστική. Προσωπικά μου αρέσει πολύ αυτή η κίνηση, καθώς μπορώ και δουλεύω πολύ σκληρά τώρα με έναν από τους καλύτερους προπονητής όπως ο κ. Μπελτσίδης και φαίνεται πως και ο ίδιος είναι αποφασισμένος να φτιάξει κάτι πολύ δυνατό και ανταγωνιστικό για τη νέα χρονιά».

Για τους προσωπικούς του στόχους

«Οι στόχοι μου είναι αρχικά ομαδικοί και σε δεύτερη μοίραπροσωπικοί. Θέλω να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο τηνομάδα μου για να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα, γιατί όχι και τοπρωτάθλημα, και αυτό διότι έχει προοπτικές να το κάνει με πολύ δουλειά. Όσοναφορά τους προσωπικούς μου στόχους θέλω να βελτιώσω πολλά μουκομμάτια στον τρόπο παιχνιδιού μου αλλά και φυσικά στοιχεία, κάτιστο οποίο με βοηθάει πολύ ο καινούριος προπονητής».

Για το επίπεδο του Futsal στην Ελλάδα και τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν ώστε να αναπτυχθεί

«Ακόμα έχει πολλά σκαλοπάτια να ανεβεί το ελληνικό futsal. Ταλέντο και θέληση υπάρχει, πιστεύω πως κάθε χρόνο είναι καλύτερα και αυτό φαίνεται και από τους αγώνες της εθνικής Ανδρών και Ελπίδων. Από την μια η Ανδρών πέρασε πέρυσι στην επόμενη φάση του Euro,κάτι που δεν είχε ξανακάνει, και από την άλλη, η Ελπίδων μετά από πολλές φιλικές αναμετρήσεις με την εθνική Ιταλίας, απέδειξε ότι βρίσκεται σχεδόν στο ίδιο επίπεδο με τους Ιταλούς. Πιστεύω ότι φέτος ειδικά έχουν γίνει πολλές προσπάθειες για την διαφήμιση του αθλήματος, είτε με το Vodafone Cup, είτε με τα παιχνίδια της εθνικής ελπίδων στην Κεφαλονιά. Κάτι που νομίζω πως θα βοηθούσε είναι η δημιουργία συλλόγων σε πολλές περιοχές της Ελλάδας».

 

Γιώργος Κοτζιάς