ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΙΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΣΤΟ SPORTS WORLD PUMA CLUB

0
746

Στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά  και συγκεκριμένα στο Sports World Puma Club φιλοξενήθηκε το minifootballnews.gr.

Οι συγκεκριμένες ιδιόκτητες αθλητικές εγκαταστάσεις βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και διαθέτουν τρία γήπεδα 8Χ8 και τέσσερα 5Χ5, ενώ υπάρχει και άπλετος χώρος για να μπορέσει κανείς να ξεφύγει αθλητικά από την καθημερινότητά του.

galler3Στο Sports World Puma Club διοργανώνονται διάφορα τουρνουά και παιχνίδια με αποκορύφωμα τον χθεσινό αγώνα ανάμεσα στην Ελληνική αστυνομία και στους επίλεκτους παλαιμάχων ποδοσφαιριστών και καλλιτεχνών. Μεταξύ αυτών και μερικοί γνωστοί άσσοι του παρελθόντος όπως ο Γρήγορης Γεωργάτος, ο Δημήτρης Μαυρογεννίδης, ο Στράτος Αποστολάκης και πολλοί άλλοι. Ο σκοπός του αγώνα ήταν ιερός αφού η εκδήλωση είχε στόχο να συμβάλλει στην προβολή του έργου του συλλόγου φίλων παιδιών με καρκίνο, να στηρίξει το έργο του και να ευαισθητοποιήσει την κοινωνία στα θέματα που αφορούν την ασθένεια.

Το αποτέλεσμα του αγώνα λίγη σημασία έχει αφού το παιχνίδι ήταν γιορτή. Για την ιστορία, η Ελληνική αστυνομία πήρε την νίκη με σκορ 4-2.

Εκεί συναντήσαμε και τον ιδιοκτήτη του Club κ. Λεωνίδα Λεωτσάκο ο οποίος μας μίλησε για τις εγκαταστάσεις αλλά και τους προσωπικούς του στόχους.

Πότε ιδρύθηκαν οι εγκαταστάσεις;

«Ιδρύθηκαν το 2005 και θα ήθελα να τονίσω πως εμείς προσφέρουμε εδώ και χρόνια ότι καλύτερο μπορούμε και στην νεολαία άλλα και σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, διότι εδώ έρχεται και μεγάλος κόσμος και μικρά παιδιά και ακαδημίες. Έχουμε εμφανιστεί σε κάθε εκδήλωση κοινωνικού χαρακτήρα, για αυτό και σήμερα (σ.σ. χθες) γίνεται το παιχνίδι αυτό. Όποτε και όπου μπορούμε να προσφέρουμε θα το κάνουμε».

Είστε ικανοποιημένος από την λειτουργία των εγκαταστάσεων και την προσέλευση του κόσμου;

«Δόξα τον Θεό, παρότι υπάρχουν δυσκολίες, εγώ είμαι ευχαριστημένος. Μακάρι να μπορούσαμε να πάμε και καλυτέρα άλλα τα πράγματα είναι δύσκολα και έχουμε μάθει να 1420468_562923690453813_1845038722_nπαλεύουμε».

Διαχειρίζεστε το club μόνος σας ή έχετε ανθρώπους που σας βοηθούν;

«Το διαχειρίζομαι μαζί με τον αδελφό μου και η επιχείρηση εδώ είναι οικογενειακή. Όσοι δουλεύουν είναι δικοί μας άνθρωποι. Από αυτά που ακούμε από τις κριτικές είμαστε σε κάλο βαθμό. Είμαστε από τους καλυτέρους».

Ποιος είναι ο μακροπρόθεσμος στόχος σας;

«Ο στόχος μας είναι να αυξήσουμε τα παιδιά που έρχονται σε τέτοιους χώρους, να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες και να συμμετέχουμε και σε άλλες τέτοιες κοινωνικές εκδηλώσεις».

Ποιο είναι το κόστος για να παίξει κάποιος εδώ με την ομάδα του;

«Είναι γύρω στα 80 ευρώ τα 9 άτομα για μια ώρα. Για τους νικητές από τα πρωταθλήματα που διοργανώνουμε, υπάρχουν δώρα, έπαθλα, ταξίδια, εμφανίσεις και συμμετοχή στις διάφορες εκδηλώσεις που κάνουμε. Η προσέλευση του κόσμου είναι ικανοποιητική μπορώ να πω».

Τέλος ο κ. Λεουτσάκος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο, τους παλαιμάχους και τα παιδιά της αστυνομίας που έδωσαν τον παρόν στην εκδήλωση γιατί για έναν ιερό σκοπό.

 

Βλάσσης Νούσης