Ranch Super Cup

0
525

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΓΙΑ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ Α’ ΕΘΝΙΚΗ έως και Δ’ ΕΘΝΙΚΗ κατηγορία

Η εταιρεία Sport Team & η Agenda Sport Action συνδιοργανώνουν το  Πασχαλινό Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου “ Ranch SUPER CUP” στο Σοφικό Κορινθίας στις 18-20/04/2012. Δύο εταιρείες εξειδικευμένες και έμπειρες στον τομέα των αθλητικών διοργανώσεων που σκοπό έχουν για την περίοδο του Πάσχα του 2012 να διοργανώσουν μία ποδοσφαιρική γιορτή στην οποία εκτός από το αγωνιστικό μέρος, οι αθλητές θα έχουν ακόμη την ευκαιρία να διασκεδάσουν ασχολούμενοι και με άλλες αθλητικές και διασκεδαστικές δραστηριότητες.

ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ:

Παιδικό (1997-1998)

Παμπαιδικό (1999-2000)

Τζούνιορ (2001-2002)

Στις 18 έως 20 Απριλίου 2012, στις καταπληκτικές εγκαταστάσεις του RANCH στο ΣΟΦΙΚΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, έχουμε πρόθεση να διοργανώσουμε , το 1ο RANCH SUPER CUP. Ένα ποιοτικό τουρνουά στο οποίο θα συμμετέχουν οι καλύτερες Ακαδημίες της Ελλάδας και ταυτόχρονα το μεγαλύτερο που θα έχει διοργανωθεί σε αντίστοιχη περίοδο με τη συμμετοχή 48 ηλικιακών τμημάτων.

Σε κάθε ηλικιακή κατηγορία θα συμμετέχουν δύο ομάδες από το εξωτερικό και από την Κύπρο.

Επίσης έχουμε εξασφαλίσει τη συμμετοχή τμημάτων από τις ομάδες (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΑΕΚ) και έχουμε κάνει επαφές με όλους τους υπευθύνους Ακαδημιών ποδοσφαίρου, όλων των ομάδων της Α’ ΕΘΝΙΚΗΣ κατηγορίας.

Στις τρείς ηλικιακές κατηγορίες θα συμμετέχουν από 16 ομάδες.

ΔΙΑΜΟΝΗ: Σε ξύλινες οικολογικές κατοικίες με θέρμανση, με τους απαραίτητους χώρους υγιεινής και παροχή ζεστού νερού όλο το 24ωρο. Υπάρχει μεγάλη ευελιξία όσον αφορά τη ρύθμιση των κλινών και η διαμονή ενός Τουλάχιστον συνοδού σε κάθε κατοικία είναι υποχρεωτική .

ΔΙΑΤΡΟΦΗ : Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται 2 πρωινά, 3 γεύματα και 2 δείπνα.Το μενού θα σταλεί ηλεκτρονικά τουλάχιστον 2 εβδομάδες πριν την έναρξη του τουρνουά. Ο υπεύθυνος κάθε ομάδας είναι υποχρεωμένος να ενημερώνει από το βράδυ της προηγούμενης ημέρας τον υπεύθυνο εστιατορίου για τις ώρες προσέλευσης των αθλητών στην τραπεζαρία, σύμφωνα πάντα μετο αγωνιστικό τους πρόγραμμα. Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να γευματίσουν ή να δειπνήσουν αφού το δηλώσουν στη γραμματείατης κατασκήνωσης και προμηθευτούν ειδικό κουπόνι.

●Σε κάθε κατηγορία οι ομάδες χωρίζονται σε ομίλους των τεσσάρων, όπου αγωνίζονται όλοι εναντίον όλων σε τρείς αγώνες. Οι όμιλοι θα δημιουργηθούν μετά απο κλήρωση στην τεχνική σύσκεψη.

● Για οποιαδήποτε αλλαγή του τρόπου διεξαγωγής θα ενημερωθούν έγκαιρα οι υπεύθυνοι των ομάδων.

● Ανεξάρτητα του τρόπου διεξαγωγής της α΄φάσης στην επόμενη φάση θα γίνουν αγώνες κατάταξης  play off και play out.

● Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους κανόνες της ΕΠΟ που ισχύουν για παιδικά τουρνουά (εκτός του χρόνου διάρκειας κάθε αγώνα, τις αλλαγές των παικτών και των πειθαρχικών κυρώσεων) .

 

Η διοργανώτρια είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για το αγωνιστικό πρόγραμμα και την ομαλή διεξαγωγή του τουρνουά, φροντίζοντας να υπάρχει το απαραίτητο

προσωπικό όπως :

 

ΓΙΑΤΡΟΣ σε κάθε αγώνα & κάθε γήπεδο

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΓΗΠΕΔΩΝ σε κάθε αγώνα της κατασκήνωσης

ΤΡΙΠΛΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ & ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ (Παιδικό – Παμπαιδικό-Τζούνιορ)

ΓΙΑΤΡΟΙ όλο το 24ωρο

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ & INFO 

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΔΙΑΜΟΝΗΣ & ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ

ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΑΘΛΗΤΩΝ (σε ώρες που δεν έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις)

 

Η διοργανώτρια είναι υποχρεωμένη να ελέγξει τον αριθμό των αθλητών , προπονητών και συνοδών κάθε τμήματος για λόγους ασφαλείας στην πύλη αλλά και πριν την παράδοση του δωματίου σύμφωνα με τις λίστες συμμετοχής που θα έχουν σταλεί στη διοργανώτρια με το κλείσιμο της συμφωνίας. Οι γονείςεπισκέπτες που δεν θα μένουν εντός θα προσέρχονται στην κατασκήνωση αφού αφήσουν ταυτότητα στην είσοδο. Επίσης μετά από εννιά χρόνια αρμονικής συνεργασίας με το Ranch η διοργανώτρια παρέχει δωρεάν διαμονή στον προπονητή και συνοδό του κάθε τμήματος .

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ

Πιστοποιητικό γέννησης αθλητών επικυρωμένο με σφραγίδα πάνω στην φωτογραφία του αθλητή ή δελτίο ΕΠΟ ή ταυτότητα

Αποστολή κατάστασης αθλητών το αργότερο δύο εβδομάδες πριν την έναρξη του τουρνουά

Υπογεγραμμένη κατάσταση υγείας αθλητών ή βεβαίωση γιατρού για κάθε αθλητή ξεχωριστά.

Υπεύθυνη δήλωση από τους κηδεμόνες των αθλητών ότι ουδεμία ευθύνη φέρει η διοργανώτρια για τυχόν τραυματισμούς ή οποιαδήποτε άλλα απροόοπτα συμβούν.              Την ευθύνη και την επιμέλεια της διαμονής των αθλητών στην κατασκήνωση τις ημέρες διεξαγωγής του τουρνουά έχουν αποκλειστικά οι συνοδοί των ομάδων

Η κάθε ομάδα είναι υποχρεωμένη να ορίζει υπεύθυνο συνοδό.

Οι υπεύθυνοι των ομάδων πρέπει μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά να προκαταβάλουν 30% του ποσού που αφορά τη συμμετοχή των αθλητών τους στο τουρνουά, σε τραπεζικό λογαριασμό που θα ορίσει η διοργανώτρια. Η εξόφληση του ποσού θα πραγματοποιηθεί μια ημέρα πριν την έναρξη.

Ο υπεύθυνος της ομάδας με την υπογραφή του στη δήλωση συμμετοχής αποδέχεται όλους τους όρους διεξαγωγής του τουρνουά και η διοργανώτρια δεσμεύεται να υλοποιήσει όσα αναφέρονται παραπάνω.

p   Κύπελλα και μετάλλια για τις τέσσερις πρώτες ομάδες κάθε κατηγορίας.

p   Αναμνηστικά διπλώματα για όλους τους αθλητές

p   Βράβευση MVP για τον κάθε αγώνα χωριστά με έπαθλο

p   Βράβευση 1ου σκόρερ ανα κατηγορία με έπαθλο

p   Δώρα από χορηγούς

 

Η συνεργάτιδα εταιρεία i soccer προσφέρει για τις νικήτριες ομάδες του

Παιδικού & παμπαιδικού ,Δωρεάν το πρόγραμμα τεχνικής αξιολόγησης & ανάπτυξης  ποδοσφαιριστών.

 

Επικοινωνία: 210 9736710

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροFANZONE
Επόμενο άρθρο“Easter Cup Sofiko Ranch”