ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ- ΤΟ “ΚΑΜΑΡΙ” ΤΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

0
891

Ο Αθλητικός Όμιλος Πανιώνιος Καισαριανής “Μικρασιατικός” η ύπαρξη του οποίου  υφίσταται από το 1946 αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τις ακαδημίες του οι οποίες λειτουργούν εδώ και χρόνια .

 

Στην ακαδημία απασχολούνται πάνω από 250 παιδιά τα οποία χωρίζονται σε τμήματα εφηβικό, παιδικό, παμπαιδικό, Junior, Προ-junior, Μίνι και λαμβάνουν μέρος σε διοργανώσεις της Ε.Π.Σ.Α καθώς και σε τουρνουά του Δήμου Ζωγράφου.

Οι εντός έδρας αγώνες της ακαδημίας πραγματοποιούνται στο βοηθητικό γήπεδο “Μιχάλης Κρητικόπουλος” το οποίο διαθέτει πλαστικό χλοοτάπητα ενώ παράλληλα ορισμένα τμήματα του συλλόγου προπονούνται και αγωνίζονται στη φυσική έδρα της ομάδας το γήπεδο της Νήαρ-Ηστ.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, κύριος Ηλίας Μιχαηλίδης θέτει ως στόχο την εξέλιξη, την διαπαιδαγώγηση καθώς και την προώθηση των ταλαντούχων ποδοσφαιριστών στο ανδρικό τμήμα του συλλόγου καθώς και σε ομάδες μεγαλύτερων επαγγελματικών ή μη κατηγοριών ούτως ώστε να αξιοποιηθεί το ταλέντο και η αγάπη των μικρών για το ποδόσφαιρο που θα ωφελήσει θετικά στην μετέπειτα εξέλιξη του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

 

Παναγιώτης Καραουλάνης