7 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

0
466

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά επτά μεταγραφές έχει πραγματοποιήσει ήδη ο Ατρόμητος που από φέτος θα αγωνίζεται και πάλι στα μεγάλα “σαλόνια”.

Η ομάδα του Περιστερίου προχώρησε σε σπουδαίες μεταγραφές που πρόκειται να ενισχύσουν κατά πολύ την προσπάθεια που θα καταβάλει αυτή τη χρονιά για επιτυχίες στην Α΄Εθνική. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο κύκλος των προσθηκών δεν έχει κλείσει εδώ μιας και μέχρι το τέλος της εβδομάδος πρόκειται να ανακοινωθούν και άλλα νέα πρόσωπα.

Αυτό το καλοκαίρι η ομάδα του Ατρομήτου δέχθηκε πάρα πολλές κρούσεις από παίκτριες που δείχνουν ότι εκτιμούν τη δουλειά που γίνεται από τη διοίκηση και τον προπονητή της ομάδας κ. Τζανετουλάκο και εκδήλωσαν την επιθυμία τους να ενταχθούν στην οικογένεια του Ατρομήτου. 

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας είναι η πολύπειρη και πρώην διεθνής τερματοφύλακας Δανάη Μελάκη (Πανελευσινιακός), η διεθνής με την Εθνική Γυναικών κεντρική αμυντικός Ιωάννα Μελισσού (Καλλιθέα) , η επίσης διεθνής και πολύπειρη στράικερ με πολλά γκολ στο ενεργητικό της στην Α’ Εθνική Καλομοίρα Κοντομίχη (Καλλιθέα), η μέχρι πρότινος αρχηγός της Καλλιθέας Χριστίνα Σαχινίδου, η Λίτσα Θέου (Καλλιθέα) με πολλά χρόνια στην μεγάλη κατηγορία ως μέλος του Ηφαίστου Περιστερίου και της Καλλιθέας, η νεαρή ανερχόμενη τερματοφύλακας Χαρά Χρυσογονίδου (Καλλιθέα) καθώς και η διεθνής με την Εθνική Νεανίδων Ελίνα Λιάπη (Ολυμπιακός Καμινίων).