Όταν τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα!

0
434
SAMSUNG

Το ταλέντο πηγάζει στην Ελλάδα. Τα νεαρά παιδιά που ασχολούνται ενεργά με το ποδόσφαιρο και όχι μόνο, κατέχουν προσόντα που τα ζηλεύουν και οι μεγαλύτερες παραδοσιακές δυνάμεις του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Τα ελληνικά ονόματα που έκαναν λαμπρή καριέρα στο εξωτερικό, αμέτρητα. Εν ολίγοις, το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι μια σπουδαία μηχανή παραγωγής παικτών, οι οποίοι έχουν μοναδικά χαρίσματα.

SAMSUNG

Η ελληνική επίλεκτη ομάδα: (Όρθιοι) Ιωάννης Τόλιας, Άγγελος Τσιγγάρας, Ελευθέριος Πέγιος, Δούκας Προκοπίου- Λεσσές, Μιχάλης Ξενάκης, Πάρης Ράπτης, Απόστολος Φουκούλης, Δημήτρης Φραγκίσκος

(Καθιστοί) Κωνσταντίνος Μπακρατσάς, Γεώργιος Γεωργίου, Αλέξανδρος Θεοχάρης, Ιωάννης Μανιώτης, Βασίλειος Ιορδανίδης, Στέλιος Καρούσης

Οι επισκέψεις των Ελληνόπουλων σε τεράστιους συλλόγους της Ευρώπης για δοκιμαστικά, τουρνουά κλπ, είναι αρκετά συχνές. Ετσι λοιπόν και μια ομάδα επίλεκτων παιδιών από ολόκληρη την Ελλάδα, έζησε μια τρομερή εμπειρία, την οποία θέλει να ζήσει ο κάθε παίκτης που έχει όνειρα για το μέλλον της καριέρας του. Τα 14 μέλη της ομάδας αυτής, τα οποία ήταν από 15 έως 16 ετών, βρέθηκαν στο Λίβερπουλ και έλαβαν μέρος σε δύο πολύ δυνατά παιγνίδια με τις Μπλάκμπερν και Σριούσμπερι. Αξίζει να σημειώσουμε το γεγονός πως οι συγκεκριμένες αναμετρήσεις, πραγματοποιήθηκαν υπό την επίβλεψη σκάουτερ μερικών εκ των κορυφαίων κλαμπ της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και πολλών άλλων συλλόγων.

Αναμνηστική φωτογραφία με την ακαδημία της Μπλάκμπερν

Η ευκαιρία δόθηκε και τα πλέον ανερχόμενα ταλέντα ξεδίπλωσαν τις μοναδικές τους ποδοσφαιρικές ικανότητες, κυνηγώντας το όνειρο, που δεν είναι άλλο από την ένταξή τους στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Πριν από τους δοκιμαστικούς αγώνες, τα παιδιά προπονήθηκαν με γνώριμους προπονητές της Top Quality International, κ.κ. Γκάρεθ Ράφερτι και Κάλουμ Γουόλς, με τους οποίους είχαν προπονηθεί και τον περασμένο Ιανουάριο στην Αθήνα.

SAMSUNG

Από το line up με την Σριούσμπερι

Η εμπειρία αυτών των παιδιών δεν σταμάτησε στις προπονήσεις και στις αγωνιστικές υποχρεώσεις όμως, καθώς η επίσκεψη στο θρυλικό και μοναδικό Ανφιλντ της Λίβερπουλ, μπορεί να χαρακτηριστεί μοναδική εμπειρία ζωής. Προσθέστε στην εξίσωση, την ξενάγηση στα αποδυτήρια των κόκκινων, αλλά και την αξέχαστη φωτογράφιση δίπλα στα πέντε πιο ασήκωτα τρόπαια του ποδοσφαίρου. Εκείνα του Τσάμπιονς Λιγκ.

SAMSUNG

Αναμνηστική φωτογραφία στην πιο διάσημη κερκίδα του κόσμου, το θρυλικό ΚΟΠ

Η ομάδα ξεναγήθηκε επίσης, στην ιστορική πόλη του Λίβερπουλ, στο εκπληκτικό Albert Dock, στους καθεδρικούς ναούς που αποτελούν τα σύμβολα της πόλης αλλά και στην περιοχή όπου οι απίστευτοι Beatles, ξεκίνησαν την μουσική τους «επανάσταση», η οποία έφτασε σε κάθε γωνιά του κόσμου!

SAMSUNG

Μπροστά από το άγαλμα του Μπίλι Σάνκλι έξω από το Άνφιλντ


Τα μέλη της αποστολής ήταν οι:
Ιωάννης Τόλιας, Άγγελος Τσιγγάρας, Ελευθέριος Πέγιος, Δούκας Προκοπίου- Λεσσές, 
Μιχάλης Ξενάκης, ΠάρηςΡάπτης, Απόστολος Φουκούλης, Δημήτρης Φραγκίσκος, 
Κωνσταντίνος Μπακρατσάς,Γεώργιος Γεωργίου, Αλέξανδρος Θεοχάρης, Ιωάννης Μανιώτης,
Βασίλειος Ιορδανίδης, Στέλιος Καρούσης
Τα αποτελέσματα των επιλογών αναμένονται στα τέλη Μαϊου.
Αρωγός σε αυτό το ταξίδι ήταν η Agenda Sport Action. H μοναδική εταιρία που μπορεί να δώσει τέτοιες ευκαιρίες σε ακαδημίες επαγγελματικών συλλόγων αλλά και μικρότερες ακαδημίες.
Επιμέλεια: Αντώνης Σουκαράς