ΦΙΛΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ – “ΑΡΠΥΙΑ”

0
458

Το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Σεπτεμβρίου, πρόκειται να πραγματοποιηθεί το πρώτο τουρνουά Γυναικείου ποδοσφαίρου «Άρπυια».

Αξίζει να αναφερθεί το γεγονός ότι στην ελληνική μυθολογία οι Άρπυιες ήταν θηλυκά τέρατα, κόρες του Θαύμαντα και της θαλάσσιας Νύμφης Ηλέκτρας και αδελφές της αγγελιαφόρου των θεών, Ίριδας. Ενώ, γεωγραφικά η Άρπυια σήμερα υπάγεται στο νομό Ζακύνθου και αποτελεί το μικρότερο και το βορειότερο νησί του συμπλέγματος των Στροφάδων στο Ιόνιο πέλαγος.  

Στο εν λόγω τουρνουά μέρος θα πάρουν η Εθνική ομάδα Κορασίδων, ο Ίκαρος Πετρωτός Αχαΐας, η Δόξα Πηγαδακίων και η Ασ. Αγ. Λέοντα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για το τουρνουά:

«ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ «ΑΡΠΥΙΑ».ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΥΟΑ ΕΙΝΑΙ :

1)ΔΟΞΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΩΝ

2)ΕΘΝΙΚΗ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

3)ΙΚΑΡΟΣ ΠΕΤΡΩΤΟΥ.

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟ 2ΗΜΕΡΟ 29-30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012 Κ ΗΜΕΡΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ Κ ΚΥΡΙΑΚΗ.

ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΖΑΚΥΝΘΙΩΝ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΩΝ Κ ΤΟ ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΑΙΤΑΝΙΟΥ.

Η ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28/09 Κ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΗΓΑΔΑΚΙΩΝ.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΠΗΓΑΔΑΚΙΩΝ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΕΤΕΛΕΣΑΝ ΣΤΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟΥ ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ Κ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.

ΗΜΕΡΕΣ Κ ΩΡΕΣ ΔΙΑΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ: ΚΟΡΦΙΑΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΕΤΕΑΣ: ΣΤΡΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: ΛΟΞΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ»