ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ: ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ-ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ 3-0

0
441

Με σκορ 3-0 επικράτησε η Εθνική Νέων σε φιλικό αγώνα με επίλεκτη ομάδα επαγγελματιών και ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών, που διεξήχθη στο Δημοτικό γήπεδο Σπάτων «Δ. Δημητρίου», ο οποίος είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα από το παιχνίδι θα διατεθούν για την ενίσχυση των Γιατρών του Κόσμου. 

Το σκορ άνοιξε για την Εθνική Νέων ο Σταφυλλίδης στο 37ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 80’ ο Διαμαντάκος σημείωσε το 2-0. Τέλος, ο Καϊμακαμούδης στο 5 λεπτά πριν από τη λήξη του παιχνιδιού σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Κώστας Τσάνας, είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας και της elit round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στη Δανία.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την πρόσκληση που μας έγινε να συμμετάσχουμε σε αυτόν τον φιλικό αγώνα που είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Εκτός από το σημαντικό σκοπό που είχε η σημερινή αναμέτρηση, μου δόθηκε η ευκαιρία να βγάλω χρήσιμα συμπεράσματα, καθώς ο χρόνος συμμετοχής μοιράστηκε σε όλα τα παιδιά. Κάθε τεστ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας μας για την ενδιάμεση φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, μόνο κέρδος είναι για εμάς. Ακολουθούν δύο μέρες προπόνησης στις οποίες θα δουλέψουμε σκληρά για να βελτιώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο την αγωνιστική μας εικόνα», ήταν τα λόγια του Ομοσπονδιακού προπονητή, Κώστα Τσάνα, μετά τη λήξη του παιχνιδιού.

Εθνική Νέων: Διούδης, Μαρινάκης, Λυκογιάννης, Σταφυλλίδης, Ρουγκάλας, Κασαπάκης, Μπουχαλάκης, Μπούζας, Χαλκιαδάκης, Κατίδης, Διαμαντάκος.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Τσιντώτας, Μπουγαϊδης, Κουρμπέλης, Φουρλάνος, Ρουγκάλας, Γιαννιώτας, Μπακασέτας, Καϊμακαμούδης.

 

Νικόλας Παναγιώτης