Φιλικοί αγώνες για τη μικτή Παίδων της Αθήνας

0
703

Η μικτή ομάδα Παίδων της Αθήνας και ο προπονητής Τάσος Δημητρίου, θα αντιμετωπίσουν σήμερα σε φιλικό παιχνίδι την Κηφισιά στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου των Βορείων Προαστίων στις 19:00.

Είναι η αρχή μια σειράς προγραμματισμένων αγώνων για την μικτή Αθηνών στην κατηγορία των Παίδων, στο πλαίσιο της προεπιλογής των ποδοσφαιριστών που πρόκειται να την απαρτίσουν την επόμενη αγωνιστική περίοδο στο νέο πρωτάθλημα, που ξεκινάει τον Σεπτέμβριο.

Επόμενος φιλικός αγώνας για το σύνολο του κ. Δημητρίου θα είναι την ερχόμενη Τρίτη στην Αγία Παρασκευή με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα.

Επιπλέον, οι Παίδες της μικτής Αθηνών θα πάρουν μέρος σε τουρνουά που θα διεξαχθεί στο Σοφικό Κορινθίας στις 11-12 Ιουνίου, εκεί όπου θα αγωνιστούν απέναντι στις αντίστοιχες μικτές της Κορινθίας και της Αργολίδας.

Τέλος, ο κ. Δημητρίου τη Δευτέρα 30/5 θα παρευρεθεί στις εγκαταστάσεις της Διάνα Ηλιούπολης, ώστε να μιλήσει στους γονείς των παιδιών που συμμετέχουν στην ακαδημία της Διάνα με θέμα: “Προπονητής-Γονιός: Ίδιος στόχος, διαφορετικός ρόλος”. Η συνάντηση είναι προγραμματισμένη για τις 19:30.