Το ΤΕΦΑΑ Τρικάλων στο Λίβερπουλ

0
1691
Οι φοιτητές του τμήματος ποδοσφαίρου των ΤΕΦΑΑ Τρικάλων, με τον καθηγητή τους κ. Ζήση Παπανικολάου, στην ακαδημία της Λίβερπουλ

Οι σπουδαστές του τμήματος ποδοσφαίρου των ΤΕΦΑΑ Τρικάλων, συνοδευόμενοι από τον καθηγητή τους κ. Ζήση Παπανικολάου, είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στο Λίβερπουλ και να βιώσουν μια μοναδική εμπειρία στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας του Liverpool FC, από τις 15 έως και τις 20 Μαρτίου.

Με τους προπονητές της Λιβερπουλ στο κλειστο γήπεδο της Ακαδημίας

Η αποστολή παρακολούθησε προπονήσεις στις εγκαταστάσεις των reds, πήρε μέρος σε σεμινάρια διακεκριμένων προπονητών της θρυλικής ακαδημίας, ενώ παράλληλα είδε και αγώνες των τμημάτων υποδομής του συλλόγου.

Η αποστολή, έξω από το Θρυλικό Άνφιλντ, με φόντο το άγαλμα του Μπίλι Σάνκλι

 

Στο περιθώριο της εκπαίδευσής τους, είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στο Goodison Park και να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Πρέμιερ Λίγκ, Έβερτον – Χαλ, να ξεναγηθούν στο θρυλικό Άνφιλντ και το μουσείο με τα ιστορικά τρόπαια των «κόκκινων», αλλά και να να εξερευνήσουν την πόλη των Μπιτλς και του ποδοσφαίρου.

Σημαντική στιγμή του ταξιδιού ήταν η διάλεξη του προπονητή της ακαδημίας των «κόκκινων» Mike Yates

Οι φοιτητές παρέλαβαν από την ακαδημία της Λίβερπουλ, πιστοποίηση συμμετοχής στην 5νθήμερη αυτή εκπαίδευση, καθώς και προπονητικό εγχειρίδιο για την μετέπειτα επαγγελματική τους καριέρα.

Φωτογραφία από το Goodison Park, στην αναμέτρηση της Έβερτον με την -Χαλ

 

Η συγκεκριμένη εκπαιδευτική εκδρομή ήταν μία ακόμη διοργάνωση της Agenda Sport Action, της εταιρίας που διοργανώνει ταξίδια με μοναδικές ποδοσφαιρικές εμπειρίες, στους κορυφαίους ποδοσφαιρικούς προορισμούς της Ευρώπης.