ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ RONALDO

0
417

Ανασχεδιασμένο για ακόμα καλύτερες επιδόσεις και εντυπωσιακή εμφάνιση

Επί μια δεκαετία και πλέον, η σειρά υποδημάτων Nike Mercurial έχει καθορίσει το πρότυπο της επαναστατικής καινοτομίας στα υποδήματα ποδοσφαίρου. Με μεγάλους αστέρες του ποδοσφαίρου να τα επιλέγουν, όπως ο Christianο Ronaldo, ο οποίος τα προτιμά από την αρχή της καριέρας του επειδή ανταποκρίνονται στις υψηλές του προδιαγραφές: είναι βασισμένα σε τεχνολογία αιχμής, η οποία παράγει σταθερά ένα υπόδημα ελαφρύ, άνετο, για τέλεια απόκριση και υψηλές επιδόσεις. Τώρα, το νέο Mercurial Vapor 8 ανεβάζει την καινοτομία επιδόσεων στο επόμενο επίπεδο, με ένα ανασχεδιασμένο υπόδημα κατασκευασμένο για εκρηκτική ταχύτητα.

Το νέο Mercurial Vapor 8 ήρθε για να συνδυάσει την καινοτομία με το στυλ. Είναι ένα παπούτσι που περιλαμβάνει τέλεια εφαρμογή, αίσθηση και πρόσφυση. «Προσφέρει ένα πλεονέκτημα στον τρόπο που παίζω, καθώς συνδυάζει ένα σύγχρονο σχέδιο με πολλές καινοτομίες. Μπορώ να προσπερνώ τους αμυντικούς, γνωρίζοντας ότι το υπόδημα θα μου εξασφαλίζει την ταχύτητα και την πρόσφυση που χρειάζομαι, χωρίς να επηρεάζεται η υποστήριξη, το κοντρόλ και, φυσικά, το στυλ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ronaldo.

Το πάνω τμήμα αυξάνει τη δυνατότητα ελέγχου της μπάλας. Με υλικό γύρω από τα δάχτυλα πιο μαλακό και άνετο, επιτυγχάνει την αίσθηση της στενότερης επαφής, όπως και την κομψότερη όψη του παπουτσιού. Παράλληλα ο νέος ανατομικός πάτος της Nike εξασφαλίζει στο παπούτσι τέλεια εφαρμογή, υποστήριξη και ευστάθεια ανωτέρου επιπέδου.

Επιπρόσθετα, δύο διπλά καρφιά στην πίσω πλευρά του παπουτσιού επιτρέπουν τη γρήγορη απελευθέρωση του υποδήματος από το γρασίδι, καθώς οι αιχμηρότερες λεπίδες «ανοίγουν πέρασμα» στο χορτάρι και επιτρέπουν ταχύτατες αλλαγές κατεύθυνσης, ικανές να αλλάξουν την έκβαση του αγώνα.

Το Mercurial Vapor 8 διαθέτει επίσης έναν εξωτερικό πάτο σόλας, που περιλαμβάνει δύο διαφορετικά τμήματα με υαλονήματα, τα οποία αυξάνουν την ευκαμψία και την ταχύτητα απόκρισης.