ΤΟΤΗΣ ΦΥΛΑΚΟΥΡΗΣ:« ΠΑΛΙΑ ΥΠΗΡΧΕ ΑΓΑΠΗ»

0
622

Το minifootballnews.gr στα πλαίσια του φιλανθρωπικού αγώνα ανάμεσα στους παλαιμάχους του Παναθηναϊκού και αυτούς της Ηλιούπολης μίλησε με έναν άνθρωπο που έχει υπηρετήσει όσο κανένας την φανέλα του «Τριφυλλιού». Μιλάμε για τον Τότη Φυλακούρη, έναν άνθρωπο στολίδι για τον σύλλογο. Μας μίλησε για τον τότε Παναθηναϊκό, τον τωρινό Παναθηναϊκό και πολλά άλλα…

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Για την εκδήλωση και τον  Παναθηναϊκό:

«Έίναι μια κατάθεση ψυχής για αυτόν τον αγώνα, υπάρχει συγκίνηση διότι συναντιέσαι με παλιούς παίκτες άλλων ομάδων. Πιστεύω πως πρέπει να γίνονται τέτοιοι αγώνες και από άλλες ομάδες όχι μόνο φιλανθρωπικούς. Να μάθουν και οι νέοι πως ήταν οι παλιοί. Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό πιστεύω με 2-3 ενισχύσεις πιστεύω θα είναι αντάξιοι του πρωταθλήματος. Τώρα από κει και πέρα ας μην κρυβόμαστε ο Παναθηναϊκός δεν πήγε πολύ καλά φέτος, ανέβηκε και η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ δεν πήγε πολύ καλά. Ο Ολυμπιακός είναι ομογολουμένως ο καλύτερος διότι υπάρχει πολύ υλικό, υλικό εκατομμυρίων και καταλαβαίνεις ότι εάν εσύ δεν μπορείς να βάλεις εκατομμύρια δεν μπορείς να τον αντιμετωπίσεις».

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο:

«Άστο μην το συζητήσουμε καθόλου, είναι άλλοι οι αρμόδιοι, ας τα βρουν μέσω των καναλιών, των συζητήσεων, των εφημερίδων και των δημοσιογράφων. Όλοι αυτοί είναι μια ομάδα που χαλάνε το ελληνικό ποδόσφαιρο, εμείς είμαστε διαφορετικοί».

Για τον παλιό Παναθηναϊκό:

«Υπήρχε σεβασμός, αγάπη και αξιοπρέπεια. Ακούω και τον ύμνο τώρα και συγκινούμαι. Αυτοί που βλέπεις τώρα, αυτοί είμαστε».

Βλάσσης Νούσης