ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ!

0
1099
????????????????????????????????????

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η τελετή λήξης της ακαδημίας της ΔΙΑΝΑ Ηλιούπολης, πριν από λίγες ημέρες στο Β’ Δημοτικό γήπεδο Ηλιούπολης. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία παιδιών, γονέων, προπονητών και φυσικά σπουδαίων προσωπικοτήτων του αθλητισμού και των φορέων της πόλης.

Ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής που διακρίθηκε στα γήπεδα, λόγω του ταλέντου του αλλά και του χαρακτήρα του, ο Γιάννης Γκούμας , νυν προπονητής της Εθνικής ομάδας Νέων της χώρας μας και πρωταθλητής Ευρώπης στις  4. 07. 2004, βρέθηκε δίπλα στα παιδιά της ακαδημίας. Ο Γιάννης Γκούμας μοίρασε τα μετάλλια, τα διπλώματα αλλά και τα αυτόγραφά του και φυσικά απάντησε σε ερωτήσεις των παιδιών, για το ποδόσφαιρο, τις δυσκολίες του και φυσικά για την «ανέυρεση» των κλειδιών της επιτυχίας.

Το παρόν στην εκδήλωσε έδωσαν και εκπρόσωποι του Δήμου Ηλιούπολης, όπως ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΛ, κ. Θέμης Γιαννόπουλος, αλλά και ο πρόεδρος του ΔΣ κ. Κώστας Σεφτελής.

Τον απολογισμό της φετινής χρονιάς έκανε η Agenda Sport Action, που είχε το management της ακαδημίας.

Τα κυριότερα σημεία της χρονιάς που ολοκληρώθηκε για την ακαδημία της ΔΙΑΝΑ ήταν:

  1. Αύξηση της ακαδημίας σε 250 παιδιά. Πλέον η ΔΙΑΝΑ Ηλιούπολης αποτελεί την μεγαλύτερη ακαδημία όχι μόνο στην Ηλιούπολη, αλλα και μία από τις μεγαλύτερες στην Νοτιοανατολική Αττική.
  2. Επενδύοντας διαρκώς στην ακαδημία, πραγματοποιήθηκαν Soccer schools με προπονητές της Γερμανικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας τον Γιώργο Μεταξαράκη και τον Martin Woerhle.
  3. Συμμετοχή σε 3 παιχνίδια της Εθνικής ανδρών, με τον αριθμό ρεκόρ των 550 εισιτηρίων.
  4. Παρακολούθηση για μια ακόμη χρονιά παιχνίδια των καλύτερων ομάδων της Superleague!
  5. Πραγματοποιήθηκε μία εξαιρετική γιορτή για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας με την συμμετοχή περίπου 700 ατόμων, με αποτέλεσμα να γεμίσει η αίθουσα του Δήμου Ηλιούπολης (Αλσάκι) 2 φορές!
  6. Κοντά στα παιδιά της ακαδημίας βρέθηκαν θρύλοι του ελληνικού ποδοσφαιρου. Πρωταθλητές Ευρώπης, όπως ο Γιώργος Καραγκούνης , ο Γιάννης Γκουμας και ο Κωστας Κωνσταντινιδης, οι οποίοι συμμετείχαν στις εκδηλώσεις της ΔΙΑΝΑ και μοίρασαν αυτόγραφα, ιδέες και ευχές στα παιδιά της ακαδημίας.
  7. Πραγματοποιήθηκαν 4 σεμινάρια γονέων, με σπουδαίους ομιλητές.
  8. Η Ακαδημία της ΔΙΑΝΑ πήρε μέρος με 4 τμήματα στο τουρνουα του Λουτρακιου, με αποτέλεσμα να περάσει τα σύνορα της Αττικής και να γίνει πλέον γνωστή στο πανελλήνιο!
  9. Ολα τα τμήματα της ακαδημίας συμμετείχαν στα τουρνουα της ΕΠΣΑ και στο Respect cup. Μάλιστα κέρδισαν κύπελλα και φυσικά εμπειρίες.
  10. Η ΔΙΑΝΑ αφουγκραζόμενη πάντα τις αναγκές των συνανθρώπων μας, στηρίξε σπίτια και κοινωφελή ιδρύματα της πόλης.
????????????????????????????????????
(Τα παιδιά του τζούνιορ 3 με τον προπονητή τους Γιάννη Νάση, τον Γιάννη Γκούμα και τον χορηγό μας και μέλος του ΔΣ του συλλόγου, κ. Κώστα Παπαδόπουλο)

Ολα αυτά με την αγαστή συνεργασία του ΔΣ της ΔΙΑΝΑ, της Agenda Sport Action, του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Ναση, των προπονητών, των εφόρων, των χορηγών και φυσικά των μεγαλύτερων χορηγών του ελληνικού αθλητισμού και της ΔΙΑΝΑ,  των γονέων!

«Μέσα από την ποδοσφαιρική διαδικασία στόχος μας είναι τα παιδιά να γίνουν κοινωνοί του “ευ αγωνίζεσθαι”, να αποκτήσουν αθλητική παιδεία τέτοια ώστε να μείνουν κοντά στον αθλητισμό σε όλη τους τη ζωή, να έχουν αυτοπειθαρχία, να κοινωνικοποιούνται, καθώς και να σέβονται το συμπαίκτη και τον αντίπαλο», υποστήριξε ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας Γιάννης Νάσης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΛ, κ. Θέμης Γιαννόπουλος, ευχήθηκε στους μικρούς άσσους της ακαδημίας της ΔΙΑΝΑ καλό καλοκαίρι, ενώ αναφέρθηκε εκ μέρους του Δημάρχου της πόλης Βασίλη Βαλασόπουλου, στις εργασίες για την ανακατασκευή του Β’ Δημοτικού γηπέδου Ηλιούπολης, δίνοντας την υπόσχεση πως «οι εργασίες στο γήπεδο θα ξεκινήσουν αρχές Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθούν μέσα σε λίγες ημέρες. Κατά την διάρκεια των εργασιών, η λειτουργία της ακαδημία ΔΕΝ θα διαταραχθεί , αφού θα φιλοξενείται σε άλλους χώρους στην πόλη».

Δροσερή νότα στην όμορφη καλοκαιρινή βραδιά αποτέλεσαν οι χοροί από τα παιδιά της ακαδημίας μας (Νίκος Μπακασίνης, Λεωνίδας Τεκόσης και Αποστόλης Ντάνασης), που με το ζεϊμπέκικο και την χασάπικο τους, ξεσήκωσαν τους παρεβρισκόμενους.

Μετά το περας της εκδήλωσης ακολούθησε μπουφές για μικρούς και μεγάλους, που ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 2 Σεπτέμβρη όταν θα επαναλειτουργήσει η ακαδημία.

Πολύτιμοι αρωγοί αυτής της εκδήλωσης ήταν τα κρεοπωλεία ΡΑΒΑΝΗ, ο φούρνος «Οι ΔΙΔΥΜΟΙ», τα ψητοπωλεία « Ο ΛΑΜΠΡΟΣ», «ΤΟ ΚΟΝΑΚΙ», και «ΖΑΜΠΕΛΗΣ», η πίτσα «DOMINO’S», τα μπισκότα «ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ» και φυσικά το ILIOUPOLIS FUN PARK, που από νωρίς φρόντισε για την διασκέδαση των παιδιών, παρέχοντας φουσκωτά παιχνίδια μέσα στο γήπεδο! Την επιμέλεια της φωτογράφησης και των βίντεο της εκδήλωσης είχε ο Χρήστος Χοστικίδης.