ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΦΥΤΑΝΙΔΗΣ«ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΓΧΩΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ».

0
498

Mε τον Σωκράτη Φυτανίδη μίλησε το minifootballnews.gr αμέσως μετά την λήξη του αγώνα της ομάδας του κοντρα στον Απόλλων. Ο 29 χρονος στόπερ αναφέρθηκε στο νικηφόρο παιχνίδι, καθώς και στην πορεία του Ατρομήτου τα τελευταία χρόνια.

Αναλυτικά: «Ήταν ενα αγχωτικό παιχνίδι το οποίο στο τέλος το νικήσαμε. Δημιουργήσαμε περισσοτερες ευκαιρίες από τον αντίπαλο και είναι σημαντικο οτι η ομάδα συνεχίζει με μια σπουδαία νίκη».Όσον αφορά τον Απόλλων είπε:«Είναι μια μαχητική ομάδα, ιδιαίτερα μετά την αλλαγή προπονητή όπου και δείχνει πως ξέρει πως να παίρνει αποτελέσματα. Σήμερα μας δυσκόλεψε αρκετά».

Σε ερώτηση μας σχετικά με το που οφείλετε αυτή η μεγάλη αλλαγή του Ατρομήτου τα τελευταία χρόνια απάντησε:« Στο οτι όλα αυτά τα χρόνια η ομάδα δουλεύει καλά και εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Επίσης υπάρχει πλάνο που το τηρούν όλοι κατά γράμμα. Η ομάδα οπως βλέπουμε συνεχίζει την ανοδική της πορεία κάτι που ειναι πάρα πολύ θετικό».

 Για τις ακαδημιες δηλωσε:«Υπάρχουν παιδιά τα οποία δουλεύουν καθημερινά και προσπαθούν για το καλύτερο με στόχο κάποια στιγμή να πλαισιώσουν την ανδρική ομάδα. Υπάρχουν αρκετά παιδιά που προπονούνται μαζί μας και αυτο είναι κάτι που ο Ατρόμητος έχει σαν στόχο. Να κατορθώσει δηλαδή να βγάλει τα δικά του παιδιά».

 

 

ΒΛΑΣΣΗΣ ΝΟΥΣΗΣ