ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ

0
629

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, και ο προπονητής της Εθνικής Ανδρών, Κλάουντιο Ρανιέρι, επισκέφτηκαν τα αποδυτήρια των Ελπίδων, μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την Πολωνία, και έδωσαν θερμά συγχαρητήρια στους νεαρούς διεθνείς και το προπονητικό τιμ για την προσπάθειά τους. Επεσήμαναν στους διεθνείς ότι οφείλουν να είναι χαρούμενοι και περήφανοι για την απόδοσή τους και να συνεχίσουν τη δουλειά γιατί είναι προικισμένοι με σπουδαίο ταλέντο.

Εξάλλου, ο Κώστας Τσάνας δήλωσε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ: «Ζήσαμε για άλλη μια φορά στην Κατερίνη ανεπανάληπτες στιγμές, αυτό που έγινε σήμερα θα μείνει ανεξίτηλο στη μνήμη όλων. Κάναμε το καθήκον μας με υπερπροσπάθεια των παιδιών και όμορφο ποδόσφαιρο, όμως στο τέλος δεν πανηγυρίσαμε την πρόκριση. Αυτή η ομάδα μπορεί να έκλεισε σήμερα τον κύκλο της, όμως είμαι σίγουρος ότι αυτά τα παιδιά αποτελούν το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους και το θερμό χειροκρότημα των φιλάθλων είναι η καλύτερη απόδειξη ότι έδωσαν και τη ψυχή τους για κάτι που ήταν εξ αρχής δύσκολο. Είμαι θλιμμένος, αλλά και χαρούμενος».

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Γιαννιώτας τόνισε: «Δεν υπάρχουν λέξεις για αυτά που ζήσαμε σήμερα, όμως αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Νιώθουμε θλίψη, αλλά ταυτόχρονα είμαστε γεμάτοι γιατί πιστέψαμε στην πρόκριση και δώσαμε ό,τι είχαμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο της Κατερίνης, ήταν ένα υποδειγματικό κοινό».