ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ: “ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΦΕΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ”

0
766

Για τον φετινό Παναθηναϊκό μίλησε στο minifootballnews.gr ο Στράτος Αποστολάκης.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Sports World Puma Club στον Άγιο Κοσμά και αναφέρθηκε για την ομάδα του “τριφυλλιού”, τον Γιάννη Αναστασίου αλλά και τις προσωπικές του φιλοδοξίες που, όπως τόνισε, δεν έχουν πλέον να κάνουν με το ποδόσφαρο.

Πώς κρίνετε τον φετινό  Παναθηναϊκό;

«Είναι πολύ καλύτερος σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια . Νομίζω στο αγωνιστικό κομμάτι βλέπουμε μια σαφή πρόοδο όσον άφορα την αγωνιστικότητα και τις επιλογές των παικτών. Θεωρώ πως κερδίζει τις εντυπώσεις, τώρα κατά πόσο θα έχει διάρκεια αυτό δεν το ξέρω».

Η γνώμη σας για τον κ. Αναστασίου;

«Έχω θετική άποψη, όπως έχουν και οι άλλοι. Ο κ. Αναστασίου δουλεύει σε έναν Παναθηναϊκό που δεν είναι όπως τον είχαμε συνηθίσει τα παλαιοτέρα, άλλα νομίζω έχει αξιοποιήσει το υλικό που διαθέτει παρά πολύ καλά».

Πρέπει ο Παναθηναϊκός να έχει στόχο τα επόμενα χρονιά ξανά τον πρωταθλητισμό;

«Αυτό που πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός είναι να δημιουργήσει μια καλή ομάδα. Έτσι, θα μπορεί να μιλαει για πρωτάθλημα, στόχους και έξοδο στην Ευρώπη».

Ποια η άποψή σας για τον κ. Αλαφούζο;

«Νομίζω πως αυτή την περίοδο που η ομάδα βρίσκεται σε μια δύσκολη στιγμή, αυτό που μπόρεσε να καταφέρει, δηλαδή να βρεθεί διοικητική ηρεμία ακόμα και με τα λίγα μέσα που διαθέτει ο σύλλογος να έχει μια αξιοπρεπή πορεία το κατάφερε».

Ποιες είναι οι δικές σας φιλοδοξίες;

«Πλέον δεν έχω φιλοδοξίες, τελείωσα από το χώρο του ποδοσφαίρου. Έχω την οικογένεια μου και νομίζω είμαι πολύ ευτυχισμένος με αυτό».

 

Βλάσσης Νούσης