ΣΤΟ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ Ο Α.Ο. ΓΙΑΝΝΙΝΑ!

0
300

Μετά την Μπαρτσελόνα, ένας ακόμα σύλλογος με όνομα θρύλο στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, απηύθυνε πρόσκληση στον Α.Ο. Γιάννινα για φιλικά παιχνίδια των παιδικών και προπαιδικών ομάδων τους! Η φημισμένη Λίβερπουλ προσκάλεσε στην Αγγλία τον Α.Ο. Γιάννινα για να συμμετάσχει σε τουρνουά.

Σε δελτίο τύπου του Α.Ο. Γιάννινα αναφέρεται:

«Έφτασε η στιγμή και η δεύτερη ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ από σύλλογο- θρύλο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου είναι γεγονός! Η ομάδα της LIVERPOOL FC έστειλε πρόσκληση στην ομάδα μας ΑΟ ΓΙΑΝΝΙΝΑ να αγωνιστεί σε φιλικούς αγώνες -παιδικό και προπαιδικό- με τα αντίστοιχα τμήματα της LIVERPOOL, αλλά και της CHESTER .

Το πλήρες πρόγραμμα της πρόσκλησης έχει ως εξής:

– Αναχώρηση από Ελ. Βενιζέλος στις 6 Μαρτίου 2014 το πρωί με προορισμό το Manchester και οδικώς για Liverpool.

– Το βράδυ της ίδιας μέρας θα γίνουν οι φιλικοί αγώνες μεταξύ των δυο ομάδων μας με τα αντίστοιχα τμήματα της LIVERPOOL, τις επόμενες δυο μέρες Παρασκευή 7 Μαρτίου και Σάββατο 8 Μαρτίου οι αθλητές του συλλόγου μας θα προπονηθούν στις εγκαταστάσεις της LIVERPOOL από τους προπονητές του συλλόγου της, την ίδια μέρα θα παρακολουθήσουμε τον αγώνα πρωταθλήματος μεταξύ LIVERPOOL – SUNDERLAND και την επόμενη μέρα Κυριακή 9 Μαρτίου θα διεξαχθεί ένας ακόμα φιλικός αγώνας μεταξύ των ομάδων μας με τα αντίστοιχα τμήματα της CHESTER.

– Την επόμενη μέρα Δευτέρα 10 Μαρτίου θα γίνει και η αναχώρηση για Ελλάδα.

Ο ΑΟ ΓΙΑΝΝΙΝΑ πλέον στο πλαίσιο της διεθνούς καλής φήμης που έχει αποκτήσει και ύστερα από το επίσης τεραστίου φήμης φιλικό με την ομάδα της BARCELONA, έχει πλέον προτάσεις από παγκοσμίου φήμης CLUBS του εξωτερικού.

Ομάδες όπως η BARCELONA και η LIVERPOOL που ανήκουν στις 5 καλύτερες παγκοσμίως ομάδες στα τμήματα υποδομής, προσκαλούν, ζητούν και θέλουν να αγωνιστούν με τα αντίστοιχα τμήματα υποδομής του ΑΟ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

 

Πηγή: super-fm.gr