Στον Πύργο ο Λεόνε!

0
942

Καλύτερο δώρο από την παρουσία της μασκότ του Ολυμπιακού, τον Λεόνε, στην τελετή για τη λήξη της χρονιάς, δεν θα μπορούσαν να περιμένουν τα παιδιά και οι γονείς της Σχολής Πύργου Ηλείας, που ανήκει στο Δίκτυο της Ακαδημίας των ερυθρόλευκων!

Το… θρυλικό λιοντάρι, ταξίδεψε στην Ηλεία για να δώσει το παρόν στην τελετή, αλλά και για να βραβεύσει και να φωτογραφηθεί με μικρούς και μεγάλους. Στη διάρκεια της εκδήλωσης, ο επικεφαλής της Σχολής, Τάσος Φερεκίδης, μαζί με τους συνεργάτες του, έδωσαν μετάλλια αλλά και τον συλλεκτικό έπαινο της Ακαδημίας του Ολυμπιακού σε όλα τα παιδιά, ενώ κληρώθηκε και ένα ποδήλατο. Ο κ. Φερεκίδης περιχαρής, δήλωσε πως η Σχολή του είναι πολύ τυχερή που βρίσκεται στην οικογένεια του Ολυμπιακού και αυτό τους ωθεί ώστε να δουλεύουν κάθε χρόνο, μιας αυτή η ομάδα μοιάζει να μην έχει ταβάνι! Ένιωσε επίσης την ανάγκη, να ευχαριστήσει τα παιδιά και τους γονείς για την εμπιστοσύνη που τους δείχνουν!

Τα παιδιά άξιζαν για αυτά που πέτυχαν φέτος, να έχουν δίπλα τους στο φινάλε τον Λεόνε!”, σημείωσε επίσης ο επικεφαλής της Σχολής Πύργου, Τάσος Φερεκίδης

Αξίζει να σημειωθεί πως η Σχολή του Ολυμπιακού στον Πύργο, κατέκτησε φέτος το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ηλείας, ενώ είχε εντυπωσιακή παρουσία σε όλα τα τουρνουά που συμμετείχε.