ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ Ο ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ

0
373

Παρά το γεγονός πως αυτό το Σαββατοκύριακο θα έχουμε παρελάσεις λόγω της επετείου της 25ηςΜαρτίου , οι αγωνιστική(και όχι μονό όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω) δράση θα είναι πλούσια για την ομάδα του Πανερυθραϊκού.

Αρχικά, το πρωί του Σαββάτου η ομάδα των Τζούνιορ θα αντιμετωπίσει εντός έδρας σε φιλικό αγώνα τον Ορωπό. Έπειτα τη σκυτάλη θα πάρουν οι Παμπαίδες που για το πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ, θα αναμετρηθούν με τον Πανιώνιο. Για την ίδια διοργάνωση θα παίξει και το παιδικό στη Νέα Ιωνία κόντρα στην Αλσούπολη. Αργότερα το απόγευμα αναλαμβάνει… δράση και το εφηβικό. Οι «μεγάλοι» της ακαδημίας θα τεστάρουν τις δυνάμεις τους (και αυτοί) με την ομάδα της Αλσούπολης, όμως το παιχνίδι θα γίνει αυτή τη φορά στο πλαίσιο του ειδικού τουρνουά της ΕΠΣΑ.

Όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές στο παρελθόν, οι δράσεις της ακαδημίας από τη Νέα Ερυθραία είναι πάρα πολλές, και οι περισσότερες μάλιστα είναι καινοτόμες. Έτσι, όσοι νομίζετε πως την Κυριακή τα μέλη της ακαδημίας θα ξεκουραστούν, είστε γελασμένοι…

Μετά από κάλεσμα της τοπικής αυτοδιοίκησης και απόφαση των παραγόντων της ομάδας, αποφασίστηκε ότι η ομάδα του Πανερυθραϊκού θα πάρει μέρος στην παρέλαση του Δήμου Κηφισιάς. Γι αυτόν το λόγο λοιπόν αντί για ρεπό, όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα δώσουν κανονικά το παρόν στην παρέλαση, εκπροσωπώντας με τον καλύτερο τρόπο τον σύλλογο στην τοπική κοινωνία.