Στην Αγία Πετρούπολη η Κ13 του Ολυμπιακού!

0
835

Στο διεθνές τουρνουά “Friendship Cup” που διοργανώνει αυτό το Σαββατοκύριακο στην Αγία Πετρούπολη η Ζενίτ θα συμμετάσχει η Ακαδημία του Ολυμπιακού. Η νέα Κ13 με προπονητή τον Γιώργο Παπακωστούλη αναχώρησε για την όμορφη πόλη της Ρωσίας όπου θα αγωνιστεί απέναντι στις Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, Τσερτάνοβο (Ρωσία) και HJK (Φιλανδία).

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές είχαν την τύχη να συναντήσουν στο “Ελ. Βενιζέλος” τα μέλη της αποστολής της του Ολυμπιακού που επέστρεφε από την Πορτογαλία. Τα παιδιά ζήτησαν να φωτογραφηθούν με τους Μανθάτη, Ρέτσο, Ανδρούτσο οι οποίοι μετά από πολλά χρόνια στην Ακαδημία είναι πλέον μέλη της πρώτης ομάδας. Οι τρεις ποδοσφαιριστές αποτελούν πρότυπο στην Ακαδημία του Ολυμπιακού και άπαντες θέλουν να έχουν την… τύχη τους. Τα μέλη της Κ13 ρωτούσαν τον Θανάση Ανδρούτσο πως είναι να αγωνίζεται στο Γιουρόπα Λιγκ με τη φανέλα του Ολυμπιακού και ζήτησαν από τους… μεγάλους να παίξουν μια ημέρα μαζί τους.

Στην Κ13 των ερυθρόλευκων αγωνίζεται και ο μικρός αδελφός του Παναγιώτη Ρέτσου, ο Δημήτρης ο οποίος είναι γεννημένος το 2004.