ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΟΪΛΕΜΕΣ: «ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΑ»

0
370

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της Εθνικής Ποδοσφαίρου Άμμου από την παρουσία της στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Beach Soccer 2013.

Η αισιοδοξία για το μέλλον της ομάδας είναι διάχυτη, καθώς μέσα σε ελάχιστο χρόνο από την συγκρότησή της κατάφερε να είναι ανταγωνιστική απέναντι σε μεγάλες ευρωπαϊκές δυνάμεις του αθλήματος. Όπως υποστηρίζει ο ίδιος ο προπονητής της ομάδα, Στέφανος Σοϊλεμές, αυτή η ομάδα έχει μέλλον μπροστά της, καθώς τα πρώτα δείγματα, από αυτή τη συμμετοχή στην προκριματική φάση, ήταν θετικά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Στέφανος Σοϊλεμές για τη συμμετοχή της Εθνικής στην προκριματική φάση, αλλά και για το μέλλον:   

«Κάναμε μόλις έξι προπονήσεις πριν από το τουρνουά της Μόσχας, ενώ η νέα αυτή ομάδα είχε παίκτες από το ποδόσφαιρο άμμου, αλλά και από το ποδόσφαιρο σάλας. Δεν μπορείς μέσα σε λίγες ημέρες να κάνεις θαύματα, ωστόσο η Εθνική ανταπεξήλθε στις απαιτήσεις δύσκολων αγώνων και πήρε την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Με λίγη τύχη και περισσότερη αυτοσυγκέντρωση, μπορούσαμε να περάσουμε και στην οκτάδα. Ήταν πραγματικά κρίμα που δεν τα καταφέραμε. Στόχος μας για τη συνέχεια είναι να δυναμώσουμε κι άλλο την ομάδα. Θα κάνουμε προπονήσεις προεπιλογής νέων παικτών και θα πάρουμε μέρος στο τουρνουά του Βερολίνου 2 με 6 Αυγούστου. Δυσκολίες υπάρχουν πολλές, οι παίκτες είναι ερασιτέχνες, όμως το μεράκι περισσεύει. Τα πρώτα δείγματα είναι θετικά, πήγαμε καλύτερα απ΄ ό,τι περιμέναμε και είμαι αισιόδοξος για το μέλλον. Η ομάδα έχει από τη σύστασή της νοοτροπία νικητή και αυτό σύντομα θα την οδηγήσει ψηλά».