Στεφανος Σοϊλεμες- “Δυνατα τεστ”

0
521


 

Δυνατές φιλικές αναμετρήσεις με την ομάδα της Ρουμανίας αναμένεται να δώσει η Εθνική Ομάδα Ανδρών Σάλας. Οι παίκτες του Στέφανου Σοϊλεμέ θα βρεθούν στο Targu Mures στις 21 & 22 Μαρτίου, έχοντας να αντιμετωπίσουν έναν δυνατό αντίπαλο. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Σάλας, Στέφανος  Σοϊλεμές, έκανε αποκλειστικές δηλώσεις στο MiniFootballNews.gr, για την πορεία της ομάδας του και για τα επερχόμενα φιλικά με την Ρουμανία.

Αρχικά έκανε αναφορά στις προσεχείς αναμετρήσεις, «Τετάρτη και Πέμπτη θα βρεθούμε στο Χάρκοβο, ώστε να διεξαχθούν οι φιλικές αναμετρήσεις με την Ρουμανία. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν ισχυρό αντίπαλο και αυτό αποτελεί ένα δυνατό τεστ για εμένα και τους παίκτες μου. Αρχικά είχε συζητηθεί, να τους φιλοξενούσαμε εμείς στην Ελλάδα, αλλά αυτό δεν κατάφερε να γίνει εφικτό λόγω των υποχρεώσεων τους. Η Ρουμανία έχει να αντιμετωπίσει μέσα στις επόμενες μέρες την Ουκρανία για τα πλέι οφ του Μουντιάλ, κάτι που βεβαίως καθιστούσε δύσκολη την μετακίνηση τους».

Στην συνέχεια ο κος Σοϊλεμές μίλησε για το όφελος της Ελλάδας μέσα από αυτά τα παιχνίδια, «Κάθε φιλική αναμέτρηση πραγματοποιείται με απώτερο σκοπό, να «τεστάρουμε» την κατάσταση μας. Τα παιχνίδια που θα δοθούν με την Ρουμανία μας ωφελούν, ώστε να δούμε την απόδοση και τα μειονεκτήματα μας και να δουλέψουμε πάνω σε αυτά. Άλλωστε, είναι πολύ σημαντικό να αγωνίζεσαι κόντρα σε ένα τέτοιο αντίπαλο».

Ο Στέφανος Σοϊλεμές θα εντάξει στην αποστολή του, τα δυο νέα μέλη της Εθνικής Σάλας Ανδρών, Ράπτη και Κονδυλάτο, με την αποστολή να είναι η εξής: Απόστολος Γκαϊφύλλιας, Σωκράτη Μουρδουκούτας, Άγγελος Εμμανουηλίδης, Δημήτρης Θεοφίλου, Παναγιώτης Αρτινός, Λευτέρης Κουβαράς, Σπύρος Κονδυλάτος, Χρήστος Αχής, Αντώνης Μάνος, Μάριος Τρουλιτάκης, Γιάννης Δελαπόρτας, Σπύρος Γκρίτζαλης, Βασίλης Ασημακόπουλος, Δήμος Ράπτης και Θωμάς Πάνου.

 

Λία Λάγιου