ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΘΑΡΟΠΟΥΛΟΣ : «ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ»

0
373

Στην οικογένεια της Liverpool ανήκει εδώ και 2 μήνες η ΑΕ Πολυκάστρου, με τα τμήματα υποδομής του συλλόγου από την Μακεδονία να προπονούνται πλέον σε… βρετανικούς ρυθμούς.

Ο υπεύθυνος των ακαδημιών Σταμάτης Καθαρόπουλος μίλησε αποκλειστικά στο minifootballnews.gr, για αυτό το νέο κεφάλαιο στην ομάδα του Πολυκάστρου, και δεν έκρυψε τη χαρά του για την μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο του ιστορικού συλλόγου.

«Η συνεργασία που ξεκινήσαμε πρόσφατα με την Liverpool αγκαλιάστηκε αμέσως από όλους. Γονείς και προπονητές είναι ιδιαίτερα ευτυχείς, που τα παιδιά θα προπονούνται έχοντας ως οδηγό μια τόσο σπουδαία ομάδα, και ο ενθουσιασμός τους είναι τεράστιος», τόνισε ο κ. Καθαρόπουλος και πρόσθεσε: «Από την πρώτη μέρα της συγκέντρωσης της ομάδας, η διάθεση ήταν μεγάλη, και ιδιαίτερη εντύπωση μου προκάλεσε το γεγονός πως παρά το γεγονός πως ο καιρός ήταν άσχημος, πολλοί ήταν οι άνθρωποι που έδωσαν το παρόν».

Επίσης, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο έμψυχο δυναμικό των ακαδημιών καταλήγοντας: «Αυτή τη στιγμή ήδη 100 παιδιά βρίσκονται στα τμήματα υποδομής, ενώ οι εγγραφές συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, αποδεικνύοντας το έντονο ενδιαφέρον των παιδιών της περιοχής».

Χθες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η επίσημη «πρώτη» για όλα τα τμήματα (μπαμπίνι, προ-τζούνιορ, τζούνιορ, παμπαιδικό, παιδικό) ενώ σύντομα θα  ξεκινήσει και το πρωτάθλημα που διοργανώνει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κιλκίς.

Ο σύλλογος παρέχει τις απαραίτητες ανέσεις σε όλους τους αθλητές διαθέτοντας τέσσερα γήπεδα σε τρεις κτιριακές εγκαταστάσεις, που σίγουρα αποτελούν ένα καλό παράδειγμα για πολλές ομάδες.

 

Σταύρος Ιωαννάτος