ΣΟΦΙΑ ΚΟΓΓΟΥΛΗ: «ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΤΟ ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ»

0
368

Η Σοφία γεννήθηκε το 1991, ασχολείται 10 χρόνια με το ποδόσφαιρο ξεκινώντας την καριέρα της στον Κένταυρο Λάρισας  και τα τελευταία 6 χρόνια είναι στις Ελπίδες Καρδίτσας.

Αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού επιθετικού και την φετινή αγωνιστική περίοδο έχει 21 συμμέτοχες και 20 γκολ, κάνοντας παράλληλα και το ντεμπούτο της στην Εθνική Ελλάδος έχοντας έως τώρα 10 συμμέτοχες.

Έχει σαν πρωταρχικό στόχο, την κατάκτηση του πρωταθλήματος και παράλληλα την συμμετοχή της στο champions league με τις Ελπίδες Καρδίτσας, οι οποίες στο φετινό πρωτάθλημα πραγματοποιούν εξαιρετική πορεία και βρίσκονται στην δεύτερη θέση κυνηγώντας τν μόνιμο πρωταθλητή τα τελευταία χρόνια, ΠΑΟΚ  τον όποιο υποδέχονται την Κυριακή.

Προσωπικοί της στόχοι, είναι η καθιέρωση στην εθνική και να πραγματοποιήσει το όνειρο της, κάνοντας μεταγραφή στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Στην συζήτηση που είχαμε μαζί της, η νεαρή αθλήτρια μας είπε δυο λόγια για το γυναικείο ποδόσφαιρο, θέλοντας να μας τονίσει ότι πρέπει να υπάρξει μεγαλύτερη προβολή στον τομέα ελληνικό γυναικείο ποδόσφαιρο και ιδιαίτερη προσοχή στην εθνική που υπάρχει ανάπτυξη και γίνεται σοβαρή δουλεία στις προπονήσεις από το τεχνικό επιτελείο και τα αποτελέσματα αρχίζουν να φαίνονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Παναγιώτης Καραουλάνης