ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ PREMIER LEAGUE

0
525

Σεμινάριο υψηλού επιπέδου, διάρκειας 2 ημερών, για προπονητές και γονείς που θέλουν να βοηθήσουν τα παιδιά τους να βελτιωθούν στον χώρο του ποδοσφαίρου, διοργανώνονται από τον επίσημο τεχνικό σύμβουλο της Premier League Alf Galustian.

Πρόκειται για τον συνιδρυτή της μεθόδου Coerver Coaching, που τα τελευταία 30 χρόνια έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων, αλλά και τον τίτλο του ”Κορυφαίου Ειδικού” σε θέματα ατομικής τεχνικής και δεξιοτήτων του ποδοσφαίρου στο κόσμο.

Όλη αυτή η γνώση και ο σεβασμός οδήγησε τον Alf Galustian σε πολυετή συνεργασία με κορυφαίες ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες και ομάδες όπως: Premier League, Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας, της Γαλλίας, της Κίνας, της Ιαπωνίας και της Αυστραλίας καθώς και με συλλόγους όπως: Ρεάλ Μαδρίτης, Νιούκαστλ, Άρσεναλ και Μπάγερν Μονάχου.

Από τον Ιούνιο του 2010 ο Alf Galustian διορίστηκε σύμβουλος τεχνικής κατάρτισης για όλη την Premier League με στόχο να βοηθήσει στην ανάπτυξη της επόμενης γενιάς ποδοσφαιριστών της Αγγλίας πράγμα το οποίο ενισχύει ακόμη περισσότερο την φήμη του ως «γκουρού της διδασκαλίας ποδοσφαιρικής τεχνικής και δεξιοτήτων».

Ο σκοπός διεξαγωγής των σεμιναρίων είναι να διδάξει στους συμμετέχοντες είτε είναι επαγγελματίες προπονητές υποδομών, είτε δάσκαλοι ή γονείς πως να σχεδιάζουν και να υλοποιούν πολύ αποτελεσματικές προπονητικές μονάδες.

Αυτό επιτυγχάνεται μαθαίνοντας τους να χρησιμοποιούν το νέο Coerver Coaching Session Planner το οποίο παρέχει σε όλους τους συμμετέχοντες ευκολία στο σχεδιασμό ημερησίων, εβδομαδιαίων, ακόμη και ετησίων προπονητικών μονάδων χρησιμοποιώντας αποδεδειγμένα, υψηλής ποιότητας ασκήσεις και παιχνίδια από την πλούσια βιβλιοθήκη της Coerver Coaching της Νο1 μεθόδου διδασκαλίας τεχνικής και δεξιοτήτων ποδοσφαίρου στον κόσμο.

Παροχές προπονητών

• Ποικιλία ασκήσεων και παιχνιδιών εξελιγμένα, μέσα από την εμπειρία 27 χρόνων τα οποία θα χρησιμοποιήσετε για το σχεδιασμό προπονητικών μονάδων με την βοήθεια του νέου Coerver Coaching Session Planner.

• Τα προπονητικά μυστικά που χρησιμοποιεί η μέθοδος Coerver Coaching τα οποία την καθιέρωσαν ως την Νο1 μέθοδο διδασκαλίας τεχνικής και δεξιοτήτων ποδοσφαίρου στον κόσμο.

• Ουσιώδης συμβουλές ούτως ώστε να βελτιώσετε το προπονητικό σας επίπεδο αλλά και την δυνατότητα να σχεδιάζετε πιο αποτελεσματικές προπονητικές μονάδες.

 

Η διδακτική ύλη χωρίζεται στις ακόλουθες 4 θεματικές ενότητες οι οποίες αναλύονται θεωρητικά αλλά και πρακτικά στο γήπεδο:

• Θεματική ενότητα 1 – Ο τρόπος προσέγγισης της προπόνησης υποδομών της μεθόδου Coerver Coaching.

• Θεματική ενότητα 2 – Αναλυτικά η διδακτική ύλη της μεθόδου Coerver.

• Θεματική ενότητα 3 – Εκμάθηση του τρόπου σχεδίασης προπονητικών συνεδριών με την βοήθεια του νέου Coerver Session Planner.

• Θεματική ενότητα 4 – Συμβουλές και τεχνικές Coerver για να γίνετε καλύτεροι προπονητές.

Οι ημερομηνίες και ο τόπος διεξαγωγής του 1ου «Coerver Coaching Youth Diploma course» θα ανακοινωθούν σύντομα.

Όσοι προπονητές ή γονείς ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το σεμινάριο πρέπει να συμπληρώσουν και να στείλουν την αίτηση προεγγραφής που θα βρουν στο http://www.coerver.gr/youth.html στο “book now”, έτσι ώστε να κλείσουν θέση.

Ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος.

 

Παναγιώτης Καραουλάνης