ΡΙΑ ΑΔΑΜΑΚΗ: «ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ»

0
394

Εμφανώς ευχαριστημένη παρουσιάστηκε η Ρία Αδαμάκη μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα της ομάδας της επί του Ολυμπιακού Καμινίων.

Η μέσος του ΠΑΟΚ που πέτυχε δύο γκολ έπειτα από όμορφες ατομικές ενέργειες, δήλωσε αποκλειστικά στο minifootballnews.gr μετά το τέλος της αναμέτρησης:

«Το σημερινό ματς ήταν εύκολο καθώς αντιμετωπίσαμε ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας. Ωστόσο, στο πρώτο ημίχρονο επιβάλαμε το παιχνίδι μας και πετύχαμε έξι γκολ, κάτι που μας επέτρεψε να κατεβάσουμε ρυθμό στο δεύτερο μέρος για ευνόητους λόγους.

Σε ερώτηση για το γυναικείο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα η νεαρή άσος ήταν κατηγορηματική:

«Το άθλημα δεν είναι τόσο ανεπτυγμένο σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Τροχοπέδη σε αυτό αποτελεί η πολιτεία καθώς δεν υπάρχει από αυτή η απαραίτητη στήριξη και προβολή ώστε να ανέβει επίπεδο».

Τέλος, κατέληξε υποστηρίζοντας πως ο ανταγωνισμός στο πρωτάθλημα έχει μεγαλώσει φέτος σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, καθώς υπάρχουν δυνατές ομάδες όπως  οι Ελπίδες Καρδίτσας, ο Ατρόμητος και άλλες, κάτι που ικανοποίει την ίδια καθώς πιστεύει πως μέσα από τον ανταγωνισμό η ομάδα της θα γίνει καλύτερη».

 

Γιάννης Μελιγκάρης