ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΥΣΚΑΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ U-17

0
379

Ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός το πρόγραμμα του Puskas Cup, που θα διεξαχθεί από τις 6 έως τις 9 Απριλίου στη Βουδαπέστη, με τη συμμετοχή της U-17 ομάδας του «τριφυλλιού».

Όπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος, σε λιγότερο από 20 ημέρες οι «πράσινοι» θα ταξιδέψουν στην Ουγγαρία όπου θα λάβουν μέρος στο ετήσιο τουρνουά που διοργανώνεται στη μνήμη του αείμνηστου Φέρεντς Πούσκας.

Μετά και τη κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στην Ουγγαρία, οι «πράσινοι» θα βρίσκονται στον ίδιο όμιλο με την Ρεάλ Μαδρίτης και τις Ακαδημίες Πούτσκας. Στη διοργάνωση μεταξύ άλλων συμμετέχουν η Χόνβεντ, η ακαδημία Χάτζι, και η Αούστρια Βιέννης, με την ομάδα του Βαγγέλη Σάμιου και του Ράϊκο Γιάνγιανιν να συναντά μία εκ των τριών την ημέρα των τελικών.

Το τουρνουά θα ξεκινήσει την Παρασκευή 6 Απριλίου με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει στις 17:00 την ακαδημία Πούσκας, ενώ την Κυριακή 8 Απριλίου στις 13:00 κοντράρεται με την «βασίλισσα».

Μία ημέρα αργότερα, οι νεαροί του «τριφυλλιού» θα αντιμετωπίσουν στους τελικούς μία ομάδα από τον άλλο όμιλο, ανάλογα με τη θέση που θα τερματίσουν στον δικό τους, και ευελπιστούν πως θα επιστρέψουν στην Ελλάδα με το χρυσό μετάλλιο.